WELL BEING FITNESS

Η fitness ζωή της Dakota Johnson


23 Φεβρουαρίου 2014

9058f8285dab84982d53367a467cacd9.jpg

Η πρωταγωνίστρια του "50 Shades of Grey" μοιράζεται μυστικά για τη σιλουέτα της.

Διαθέτει μία από τις πιο γυμνασμένες αλλά και sexy σιλουέτες του Hollywood. Ακολουθεί fitness ζωή και αγαπάει τη γυμναστική. Έχει αδυναμία στους φυσικούς χυμούς και γενικότερα επιλέγει να τρέφεται με υγιεινά φαγητά, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Η ίδια συμβουλεύει τις γυναίκες, τι πρέπει να ακολουθούν στην καθημερινότητά τους για να έχουν μία αδύνατη σιλουέτα της και ταυτόχρονα να είναι υγιείς.

Ειλικρίνεια με τους στόχους σας: Η Dakota υπήρξε ειλικρινής σχετικά με το παλαιότερο πρόγραμμα γυμναστικής της. Η ταινία απαίτησε από εκείνη να αποκτήσει μία αδύνατη και καλλίγραμμη σιλουέτα, άρα έπρεπε να γυμνάζεται τακτικά. Ενημέρωσε λοιπόν το γυμναστή της για τους στόχους της και του είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι η παλιότερη σχέση της με την γυμναστική δεν ήταν και η καλύτερη. Με αυτόν τον τρόπο αυτός προσάρμοσε ένα πρόγραμμα επάνω στις αντοχές της και τις δυνατότητές της.

Κάνει γυμναστική με το κινητό της της: Λόγω φόρτου εργασίας, πολλές φορές δεν προλαβαίνει να πάει στο γυμναστήριο. Εφόσον είναι κολλημένη πλέον με τη γυμναστική έχει κατεβάσει διάφορα application στο κινητό της τα οποία τη βοηθάνε να κάνει διάφορες ασκήσεις γυμναστικής στη δουλειά της ή στο σπίτι της. Χωρίς όμως αυτό να είναι συνήθεις, το κινητό της το χρησιμοποιεί μόνο όταν δεν μπορεί να πάει γυμναστήριο...

Λατρεία με τους χυμούς: Η ίδια ισχυρίζεται ότι μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιο γεύμα της. Είναι χορταστικοί, πλούσιοι σε βιταμίνες και απόλυτα αντιοξειδωτικοί. Κάνει τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς, βάζοντας στο multi τις πιο αγαπημένες της γεύσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.