WELL BEING FITNESS

Η ενυδάτωση που χρειάζεστε, με πράσινο τσάι Lipton


11 Μαρτίου 2014

Για να γυμναστείτε κι όχι μόνο.

Τη ώρα που γυμναζόμαστε το σώμα μας χρειάζεται σωστή ενυδάτωση. Καταναλώνουμε πολλά υγρά με αποτέλεσμα ο οργανισμός να ζητά περισσότερη ενυδάτωση. Ετοιμάστε λοιπόν μία κανάτα πράσινο τσάι, που όχι μόνο θα σας προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και θα σας αναζωογονήσει. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί.

Υλικά για 3 ποτήρια: 2 φλιτζάνια ζεστό νερό 3 πυραμίδες Lipton Πράσινο Τσάι Citrus 2 φλιτζάνια ανθρακούχο νερό 2 κουτ. γλυκού λεμόνι ή λάιμ Μέλι (προαιρετικά) Φρέσκα φύλλα μέντας lipton_citrus Εκτέλεση:

Ρίξτε σε μια κανάτα το καυτό νερό μαζί με τις πυραμίδες τσαγιού. Έπειτα από 5 λεπτά αφαιρέστε τις και αν θέλετε πρόσθεσε το μέλι ή άλλη γλυκαντική ουσία και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Αφήστε το να κρυώσει και βάλτε την κανάτα στο ψυγείο για 35 λεπτά. Στη συνέχεια ρίξτε το ανθρακούχο νερό, το χυμό λεμονιού και τη μέντα στο τσάι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.