WELL BEING FITNESS

Κάψτε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της γυμναστικής


19 Μαΐου 2014

Με απλά tips!

Η γυμναστική δεν είναι ευχάριστη για όλους. Σπάνια θα ακούσουμε κάποιον να λέει ότι του αρέσει να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο. Επιπλέον όλοι θέλετε να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα στην σιλουέτα σας. Για να πετύχει αυτό απαιτείται να συνδυάσετε γυμναστική με υγιεινή διατροφή. Επίσης πρέπει να κάνετε την γυμναστική σας πιο ευχάριστη και να ακολουθήσετε κάποια tips για να δείτε σε πιο μικρό χρονικό διάστημα αποτελέσματα .

Γυμναστείτε μαζί με έναν φίλο σας. Επιλέξτε έναν φίλο σας που του αρέσει η γυμναστική. Ακόμα και αν βαριέστε εσείς να πάτε στο γυμναστήριο θα σας παρακινήσει ο φίλος σας. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε την άσκηση με ένα ποτό μετά ή μία βόλτα στα μαγαζιά. Γυμναστείτε το πρωί. Ακόμα και αν δεν είστε πρωινοί τύποι, η γυμναστική θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ενέργεια και να αναζωογονηθείτε. Εκτός από όλα αυτά όμως τις πρωινές ώρες καίτε σχεδόν τις διπλάσιες θερμίδες, σε σχέση με το απόγευμα. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας και ο οργανισμός σας κάνει τις απαραίτητες καύσεις. Προσοχή με τους υδατάνθρακες. Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια ένα snack με υδατάνθρακες είναι αυτό που ζητάτε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις ποσότητες που καταναλώνετε καθώς μπορεί να αποτελεί ένα θερμιδοφόρο snack για το υγιεινό σας πλάνο. Επενδύστε σε ένα gadget γυμναστικής. Ένα monitor για μέτρηση των καρδιακών χτύπων θα σας βοηθήσει να μάθετε την απόδοσή σας και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις που έχετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.