WELL BEING FITNESS

Γυμναστείτε ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση!


11 Αυγούστου 2015

Αρκετοί υποστηρίζετε ότι, δεν έχετε χρόνο να τρέχετε στα γυμναστήρια, όμως με κάποιον μαγικό τρόπο πάντα βρίσκετε χρόνο για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή στη τηλεόραση. Έχετε λοιπόν, σκεφτεί να ασκήστε ενώ παρακολουθείτε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα; Δείτε μερικούς τρόπους ώστε να κάνετε προπόνηση στο σπίτι σας.

Μπάλες άσκησης. Οι μπάλες άσκησης είναι σχετικά φθηνές και μπορείτε να τις βρείτε στα σούπερ μάρκετ. Απλά καθίστε πάνω και βελτιώστε τη στάση σας. Ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή, καθίστε σε όρθια θέση πάνω στη μπάλα με τα πόδια στο πάτωμα και ακουμπήστε τους ώμους σας στον τοίχο.

Εάν έχετε έναν διάδρομο, μπορείτε να τον τοποθετήσετε μπροστά στη τηλεόραση. Το περπάτημα καίει περισσότερες θερμίδες από ό, τι πιστεύετε και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεστε  στον καναπέ σας. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα θα περάσει η ώρα ενώ περπατάτε και είστε επικεντρωμένοι στην αγαπημένη σας εκπομπή.

Κρατήστε βαράκια και γυμνάστε τα χέρια σας, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Δεν είναι και η καλύτερη προπόνηση, αλλά σίγουρα θα γυμνάσετε τα χέρια και τα μπράτσα σας. Μπορείτε να αρχίσετε με ελαφριά βάρη και σταδιακά να αυξάνετε τα κιλά.

Ο καναπέ σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άσκηση. Μπορείτε να κάνετε κοιλιακούς, να γυμνάσετε τους γλουτούς σας, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο το τσιμπολόγημα και κατ επέκταση την αύξηση του σωματικού βάρους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.