WELL BEING FITNESS

Μια ολοκληρωμένη προπόνηση για τις μαμάδες!


20 Απριλίου 2015

Η προπόνηση με ViPR δηλαδή η προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση, υποστηρίζεται καλύτερα από τις γυναίκες, λόγω του ότι καθρεφτίζει ουσιαστικά τις δραστηριότητες, της καθημερινότητα τους. Οι γυναίκες κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους,  σηκώνουν, μεταφέρουν, σπρώχνουν, μετακινούν δηλαδή πραγματικά δημιουργούν ένα είδος «λειτουργικής προπόνησης» για μητέρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, κάνοντας απλές καθημερινές κινήσεις.

Το ViPR διευκολύνει την προπόνηση έχοντας αντίσταση, κινητικότητα, ευελιξία, ευκινησία και μυϊκή ενδυνάμωση, για να προετοιμάσει πραγματικά μια γυναίκα για τις απαιτήσεις της πραγματικής ζωής, ειδικά αν είναι μια μητέρα με παιδιά, ενώ είναι έγκυος. Κατά την εγκυμοσύνη, οι γυναίκες περνούν μια περίοδο ‘‘σύγχυσης’’ στον σύγχρονο κόσμο. Οι έγκυες γυναίκες περιβάλλονται από πληροφορίες για το πως «πρέπει» να είναι η εικόνα τους και για το πώς «πρέπει» να προπονούνται.

Πολλοί μύθοι έχουν ειπωθεί όσον αφορά την άσκηση κατά την εγκυμοσύνη, το σίγουρο, είναι ότι ένας από τους βασικούς κανόνες του fitness, κατά την διάρκεια του προγραμματισμού άσκησης για εγκύους είναι να ολοκληρώνουμε τρίμηνα χωρίς συμπτώματα ‘‘πόνου’’ με μοναδικό στόχο την ολοκλήρωση της κύησης.  Για πολλές γυναίκες, η εγκυμοσύνη είναι το υψηλότερο κίνητρο τόσο για την σωστή ανάπτυξη του μωρού τους όσο και της βελτίωσης της φυσική τους κατάστασης και ευεξίας. Όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζουν σχετικά με το πώς μπορούν να ασκηθούν, τόσο ασφαλείς νιώθουν στις νέες προκλήσεις κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, προστατεύοντας τις ίδιες και το μωρό τους.

Η άθληση δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο, στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας. Προπόνηση με ViPR μπορούν να ξεκινήσουν οι έγκυες γυναίκες με ελαφρύτερα πάντα φορτία, σε απλούστερες μορφές και μικρότερες κλίμακες κίνησης. Τηρώντας πάντα τις οδηγίες του γιατρού και ακολουθώντας το πρωτόκολλο προπόνησης από πιστοποιημένους γυμναστές του ViPR, τους δίνετε η δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν με ευκολία και εμπιστοσύνη ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους!

Μείνετε συντονισμένες για περισσότερα tips!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.