WELL BEING FITNESS

Μάθετε τα fitness μυστικά της Monica Bellucci


10 Νοεμβρίου 2015

monica-bellucci-woman-madame-figaro-magazine-april-2014-issue_5.jpg

Η Monica Bellucci είναι μια από τις πιο δημοφιλής και σέξι ηθοποιούς εδώ και πολλά χρόνια. Έχει δείξει το ταλέντο της σε πάνω από 20 ταινίες, αλλά έγινε περισσότερο γνωστή στους ρόλους που ενσάρκωσε στις ταινίες Tears of the Sun, The Matrix Reloaded, The Brothers Grimm, She Hate Me, The Sorcerer’s Apprentice and Whistleblower. Είναι επίσης, ένα από τα πρόσωπα στις καμπάνιες της Dior και Dolce & Gabbana. Η Monica Bellucci έχει δύο κοριτσάκια και νιώθει πολύ περήφανη. Εκτός όμως, από τα ταλέντα της, παραμένει πολύ όμορφη με ένα εκπληκτικό σώμα. Η ίδια ανακάλυψε τι κάνει για να διατηρήσει αυτή τη σέξι εμφάνιση.

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι κολυμπάει 4 φορές την εβδομάδα και μένει στη πισίνα για τουλάχιστον 45 λεπτά. Η κολύμβηση είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα με πολλά οφέλη τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία. Είναι ιδανική για κάθε ηλικία και χαρίζει ευεξία βοηθώντας ταυτόχρονα να χαθούν τα περιττά κιλά. Επίσης, με την κολύμβηση ασκούνται όλοι οι μύες σώματος, όπως οι κοιλιακοί, τα πόδια, οι γλουτοί και λόγω της αντίστασης που ασκεί το νερό κατά την κίνηση, αυξάνεται και η δύναμη του σώματος. Εύλογα λοιπόν η γνωστή ηθοποιός την έχει εντάξει στην καθημερινότητα της.

Εκτός από το κολύμπι η Monica κάνει και γιόγκα για να διατηρήσει την ευελιξία της αλλά και για να έχει ψυχική ηρεμία. Με τη γιόγκα δουλεύουν και οι δύο πλευρές του σώματος, χαρίζοντας μια πιο ευθύγραμμη σπονδυλική στήλη, μια συμμετρία και μια ισορροπία του νευρικού συστήματος. Επίσης, δυναμώνουν τα οστά και οι μύες τους, αναπνέετε καλύτερα, χαλαρώνετε, και βελτιώνεται  η γενική υγεία και η ζωτικότητά σας. H γιόγκα στον 21o αιώνα είναι η διαδικασία αποκάλυψης του εαυτού σας. Είναι ένας τρόπος για να μείνετε ήρεμοι σε έναν ταραχώδη κόσμο, γι αυτό και η γνωστή ηθοποιός έχει γίνει φανατική οπαδός της.

Εν κατακλείδι, είναι φανερό ότι η Ιταλίδα καλλονή κάνει όλες τις σωστές επιλογές για να διατηρήσει την υγεία της. Στην περίπτωση που θέλετε κάποια απόδειξη, απλά κοιτάξτε το σώμα της και θα πάρετε την απάντηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.