WELL BEING FITNESS

Με αυτές τις 3 αλλαγές θα καίτε περισσότερες θερμίδες


Τζουλιάννα Καρνέζη

9 Ιουνίου 2017

tumblr-nlwdyjjepc1rbolhxo1-1280.jpg

Ασκηθείτε νωρίς το πρωί. Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο να σηκωθείτε το πρωί και να ασκηθείτε, όμως έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι ασκούνται τις πρωινές ώρες χάνουν πιο εύκολα τα περιττά κιλά. Επίσης εάν γυμνάζεστε με το που ξυπνήσετε, έχετε περισσότερη ενέργεια και είστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι αλλαγές έκανα στο πρωινό και έχασα τα περιττά κιλά

Εντάξτε τις αερόβιες ασκήσεις στο πρόγραμμά σας. Οι αερόβια προπόνηση βοηθάει να χάσετε πιο γρήγορα τα κιλά που σας ταλαιπωρούν. Προσπαθήστε να αυξάνετε την ένταση όσο περνάει ο καιρός, ώστε να αυξηθεί η καύση των θερμίδων και να μειωθεί το λίπος της κοιλιάς.

Συνδυάστε την αερόβια προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τα κύτταρα του μυϊκού ιστού καίνε περισσότερες θερμίδες από ότι τα κύτταρα του λίπους. Έτσι όσο αυξάνετε τη μυϊκή σας μάζα, βοηθάτε στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και κατ επέκταση στην απώλεια βάρους. Συμπεριλάβετε ασκήσεις με βάρη τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινότητά σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.