WELL BEING FITNESS

5 apps για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι


The Jennettes

2 Απριλίου 2020

5 apps για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι

Αν αυτές τις μέρες θέλετε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι και δυσκολεύεστε να μπείτε σε ένα καθημερινό πρόγραμμα, να ξέρετε ότι σας έχουμε τη λύση. 

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μία ολόκληρη κατηγορία με fitness apps που μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας βοηθήσουν να γίνεται πιο υγιείς, δυνατοί και να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε;

jenny.gr

Αφού λοιπόν τα κινητά ήταν και θα είναι στις ζωές μας, πρέπει να μάθουμε όλοι μας να τα αξιοποιούμε, κατεβάζοντας χρήσιμες εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν τόσο με τη φυσική μας κατάσταση όσο και με την ψυχική μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όλοι το έχουμε ανάγκη αυτό.

Συγκεντρώσαμε 5 από τα καλύτερα fitness applications που έχουν ξεχωρίσει ώστε να κατεβάσετε στο κινητό σας και να αρχίσετε την καθημερινή σας γυμναστική.

#1. Tone It Up: Workout & Fitness

Είναι η τέλεια εφαρμογή καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις που θα δυναμώσουν το σώμα, κάνοντας γιόγκα, cardio και μποξ.  Μάλιστα, η εφαρμογή περιλαμβάνει και καθημερινές κινήσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε focus αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

jenny.gr

#2. Aaptiv

Το Aaptiv σάς επιτρέπει να επιλέξετε και να κατεβάσετε προπονήσεις κατόπιν παραγγελίας, ώστε να μπορέσετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε ό,τι σχετίζεται με τα μαθήματα yoga, stretching, boxing και άρσης βαρών. Plus, μπορείτε να επιλέξετε το είδος της προπόνησης που επιθυμείτε αλλά και τη μουσική που σας αρέσει.

#3. Sworkit

Το συγκεκριμένο app μπορεί να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες και έχει πολλούς αποδέκτες. Δίνει συμβουλές από το πώς να κάνετε το καθημερινό stretching  μέχρι πώς να κάνετε γρήγορα sessions διάρκειας 7 λεπτών. 

jenny.gr

#4. Keelo

Το Keelo προτείνει έντονες και γρήγορες προπονήσεις, καθεμία από τις οποίες είναι βασισμένη στο πιο πρόσφατο ιστορικό σας ώστε να δουλέψει όλες τις μυϊκές σας ομάδες. Μάλιστα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία, από ασκήσεις σωματικού βάρους μέχρι και ασκήσεις με κανονικά βάρη. Τα προγράμματα διαρκούν από 7 έως 20 λεπτά.

#5.Asana Rebel

Η εφαρμογή Asana Rebel είναι εμπνευσμένη από τη γιόγκα αλλά υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση συνδυάζοντας τις παραδοσιακές πρακτικές της με ασκήσεις όπως είναι τα burpees, τα mountain climbers και οι σανίδες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.