WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Επαναστάτες ή ισορροπημένοι; Ο τρόπος που γράφετε το «Χ» αποκαλύπτει πολλά για εσάς


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Επαναστάτες ή ισορροπημένοι; Ο τρόπος που γράφετε το «Χ» αποκαλύπτει πολλά για εσάς
Hannah Olinger on Unsplash
Μέσα από κάτι τόσο απλό, μαθαίνουμε πολλά για τον εαυτό μας και τους άλλους

Πάρτε ένα χαρτί και ένα μολύβι στο χέρι. Στη συνέχεια, γράψτε το γράμμα «Χ». Πώς το κάνατε; Ξεκινήσατε τις γραμμές από την πάνω δεξιά και την πάνω αριστερή γωνία; Ή την κάτω δεξιά και την πάνω δεξιά;

Η αναλύτρια γραφικού χαρακτήρα Kathi McKnight, η οποία έχει αναλύσει τις υπογραφές διάσημων προσωπικοτήτων, από της Oprah ως του Obama, εξηγεί πόσα μπορεί να μάθει κανείς τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ο τρόπος που γράφουμε το «Χ» αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας.

  • Αν ξεκινάτε από κάτω προς τα πάνω, πρώτα από τη δεξιά γωνία, δείχνετε ότι ίσως θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά κάτι σας κρατά στο παρελθόν.
  • Αν ξεκινάτε την πρώτη γραμμή από κάτω αριστερά και τη δεύτερη από κάτω δεξιά, θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά το παρελθόν δε σας αφήνει.
  • Αν ξεκινάτε από πάνω δεξιά την πρώτη γραμμή και τη δεύτερη από κάτω δεξιά προς πάνω αριστερά, είστε επαναστάτες χωρίς αιτία.
  • Αν η πρώτη γραμμή ξεκινά από πάνω δεξιά προς κάτω αριστερά κι η δεύτερη είναι ανάποδη, προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στο μέλλον αλλά ένα κομμάτι σας έχει την τάση να κοιτά πίσω.
  • Αν ξεκινάτε από κάτω αριστερά και η γραμμή γέρνει λίγο, είστε trendsetters – και καλά κάνετε.
  • Αν γράφετε το «Χ» όπως μας έμαθαν στο σχολείο, από αριστερά προς τα δεξιά, δε θέλετε να σπάτε τους κανόνες, σας αρέσει η ηρεμία και η ισορροπία.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.