CELEBRITIES

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να πάει καλά το 2022, σύμφωνα με την Oprah


JTeam

3 Ιανουαρίου 2022

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να πάει καλά το 2022, σύμφωνα με την Oprah
Η παρακάτω ερώτηση θα λειτουργήσει ως ένας καλός οδηγός για οποιονδήποτε στόχο θέσεις για τη ζωή σου μες στο 2022, σύμφωνα με την Oprah Winfrey. Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Το 2022 είναι μια καλή αφορμή για επανεφεύρεση του εαυτού μας και για μια ριζική ανανέωση. Δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και η Oprah Winfrey, η οποία επιμένει πως αν θέσεις μία συγκεκριμένη ερώτηση στον εαυτό σου, μπορεί να σου προσφέρει πολλά τους επόμενους 12 μήνες και σίγουρα πολλά περισσότερα από τα παροδικά New Year's Resolutions.

«Ποια προορίζεσαι να γίνεις;». Μπορεί να φαίνεται βαθυστόχαστο και μεγαλόπνοο αλλά είναι από τα πιο πρακτικά και τελικά πιο απλά ερωτήματα που μπορείς να σου θέσεις στον εαυτό σου. Τι θέλεις; Τι πραγματικά θέλεις; Τι λαχταράς περισσότερο στη ζωή σου; Θες να γίνεις πιο χαρούμενη; Νιώθεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από μια δύσκολη σχέση; Θες να προσφέρεις μεγαλύτερη χαρά στους γύρω σου;

Αυτές είναι μερικές ακόμη ερωτήσεις που συνοδεύουν το πρώτο και πιο σημαντικό ερώτημα που πρέπει να κάνεις αποκλειστικά σε σένα αν θες να δεις τη ζωή σου να αλλάζει γιατί σύμφωνα με την Oprah, «αν δεν έχεις στόχο και όραμα, τότε δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά». Ερωτήσεις, όπως «τι δίνει πραγματικό νόημα στη ζωή σου;», έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για όλα όσα θες να δεις να γίνονται πραγματικότητα στη ζωή και την καθημερινότητά σου.

Το σημαντικό δεν είναι «τι θες να γίνεις» αλλά «τι άνθρωπος θες να γίνεις». Αν υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι είσαι εκτός τροχιάς ή δεν είσαι σίγουρη για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις ή τι ακριβώς πρέπει να κάνεις σε έναν συγκεκριμένο τομέα, αρκεί να «εστιάσεις στον εαυτό σου, να μείνεις όρθια και να ρωτήσεις "ποια προορίζομαι στ' αλήθεια να γίνω; Τι θα έκανε ο εαυτός μου σε μια ανάλογη στιγμή;". Όσο επικεντρώνεσαι σε αυτή την ερώτηση, αρχίζεις να διακρίνεις το μονοπάτι που προοριζόσουν εδώ και καιρό να ακολουθήσεις».

Οι στόχοι σου για το 2022 είναι η πιο σημαντική αποστολή για φέτος και θα προκύψουν από την παραπάνω ερώτηση. Τι θα έκανε η μελλοντική εκδοχή του εαυτού σου για να ζήσει μια πιο ποιοτική και καλή ζωή; Η ζωή που θες να ζήσεις, κρύβεται αποκλειστικά και μόνο στην απάντηση που θα δώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.