WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο που θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτει πόσο καλοί είστε στην επικοινωνία


JTeam

2 Αυγούστου 2022

Το πρώτο που θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτει πόσο καλοί είστε στην επικοινωνία
pexels
Μήπως δεν φιλτράρετε ποτέ τα λόγια σας;

Το μυαλό μας λειτουργεί μαγικά και υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη για το πώς δουλεύει. Οι γρίφοι και οι εικόνες μας βοηθούν να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά προς αυτό αλλά και προς τον εαυτό μας.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να μας δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές για εμάς που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία μας με τους άλλους. Αλήθεια πόσο καλοί είμαστε σε αυτό;

Για να μάθετε την απάντηση, παρατηρήστε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Τι βλέπετε πρώτο;

Jenny.Gr

Αν είδατε πρώτα:

1. Ανδρικά πόδια

Αν πρώτα είδατε τα ανδρικά πόδια, αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει η άμεση και ουσιαστική επικοινωνία. Δεν μασάτε τα λόγια σας και θα πείτε στους άλλους ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Δεν σας προβληματίζει αν κάτι από όσα πείτε, πειράξει τους άλλους γιατί προτιμάτε να είστε αυθεντικοί και να μη φιλτράρετε ούτε μία λέξη.

2. Γυναικεία πόδια

Αν είδατε πρώτα τα γυναικεία πόδια, τότε σκέφτεστε πάντα πριν μιλήσετε και τα ζυγίζετε όλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάνετε συχνά στην υπερανάλυση και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Φοβάστε μην παρεξηγηθείτε και αυτό σας κρατάει μακριά από την αληθινή επικοινωνία.

3. Και τα δύο πόδια

Αν είδατε τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία πόδια, δεν σκέφτεστε σχεδόν ποτέ πριν μιλήσετε. Έχετε έντονη γνώμη και δεν φοβάστε ποτέ να τη μοιραστείτε με τους άλλους ακόμη κι αν είναι απόλυτη. Ωστόσο, αυτό ενέχει κινδύνους, ειδικά αν ο απέναντί σας έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και κώδικα επικοινωνίας από εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.