WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Βλέπεις τη γάτα να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει τις σκάλες; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε διχάσει


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2023

Βλέπεις τη γάτα να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει τις σκάλες; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε διχάσει
Πώς βλέπεις τη ζωή; Με αισιοδοξία ή απαισιοδοξία;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας, όπως ισχυρίζεται ένα τεστ δημοσιευμένο στο Minds Journal, και συγκεκριμένα έρχεται να φανερώσει αν βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία ή απαισιοδοξία.

Jenny.Gr

Ανάλογα με το προς ποια κατεύθυνση βλέπεις να πηγαίνει η γάτα, αποκαλύπτεται η στάση σου για τα πάντα γύρω σου. Αν πιστεύεις λοιπόν εκ πρώτης όψεως, ότι η γάτα ανεβαίνει τη σκάλα, βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία. Το μυαλό σου έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να ανεβαίνεις ψηλότερα στη ζωή σου και να κατακτάς συνεχώς κορυφές.

Αν πιστεύεις το αντίθετο, μάλλον αντιμετωπίζεις τη ζωή με καχυποψία και απαισιοδοξία. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχες στη ζωή σου ή οι συναναστροφές σου στο παρελθόν, σε έκαναν να υιοθετήσεις αρνητική στάση για τα πάντα γύρω σου.

Αν άλλαξες πολλές φορές γνώμη μέχρι να καταλήξεις, μην ανησυχείς. Ταυτιζόμαστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.