WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποια πεταλούδα διαλέγεις; Το τεστ που θα αποκαλύψει τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου


JTeam

18 Απριλίου 2023

Ποια πεταλούδα διαλέγεις; Το τεστ που θα αποκαλύψει τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου
pexels
Ξέρεις ποια είναι;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω εικόνα θα αποκαλύψει ποια είναι τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να διαλέξεις μία από τις έξι παρακάτω πεταλούδες.

Jenny.Gr

Αν διάλεξες την:

Πεταλούδα 1

Αν διάλεξες την πρώτη πεταλούδα, αυτό σημαίνει ότι έχεις ενθουσιασμό και πάθος για εξερεύνηση. Σου αρέσει να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα πράγματα και να αποκτάς νέες εμπειρίες. Βλέπεις επίσης τα πάντα με αισιοδοξία και λατρεύεις το multitasking.

Πεταλούδα 2

Αν διάλεξες τη δεύτερη πεταλούδα, η δημιουργικότητα και η τελειομανία σε χαρακτηρίζουν. Βρίσκεις ομορφιά πίσω από το καθετί και εκτιμάς τα μικρά πράγματα. Παθιάζεσαι με τη δουλειά σου και αυτό σε κάνει τελειομανή, πετυχαίνοντας κάθε σου στόχο.

Πεταλούδα 3

Αν διάλεξες την τρίτη πεταλούδα, τότε είσαι φιλόδοξο άτομο και δουλεύεις σκληρά. Δεν παραιτείσαι εύκολα κα έχεις μάθει να βλέπεις τις ήττες σαν νίκες που έχουν να σε διδάξουν κάτι σημαντικό. Σου αρέσει να κάνεις όνειρα και να κάνεις ό,τι μπορείς για να αλλάζεις με μικρά βήματα τον κόσμο.

Πεταλούδα 4

Αν διάλεξες την τέταρτη πεταλούδα, χαρακτηρίζεσαι από λογική και ειλικρίνεια. Δεν λειτουργείς ποτέ παρορμητικά και οι άλλοι σε εμπιστεύονται αμέσως. Διακατέχεσαι από αυθορμητισμό και ειλικρίνεια ενώ δεν ασκείς ποτέ κριτική.

Πεταλούδα 5

Αν διάλεξες την πέμπτη πεταλούδα, είσαι από τα πιο ήρεμα άτομα. Αναζητάς την ισορροπία στη ζωή σου και βάζεις εύκολα όρια στους γύρω σου, κάτι που σε αποδεσμεύει από άβολες καταστάσεις.

Πεταλούδα 6

Αν διάλεξες την έκτη πεταλούδα, είσαι ευαίσθητο άτομο και ξεχωρίζεις για τη μοναδικότητά σου. Μπαίνεις εύκολα στη θέση των άλλων κι έχεις ενσυναίσθηση, κατανοώντας όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες, αλλά και των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.