WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς επικοινωνείς στις ερωτικές σου σχέσεις; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα πει πολλά για σένα


JTeam

13 Μαΐου 2023

Πώς επικοινωνείς στις ερωτικές σου σχέσεις; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα πει πολλά για σένα
pexels
Ποιο είδος επικοινωνίας εφαρμόζεις;

Το αν είσαι «ανοιχτό βιβλίο» στη σχέση σου ή πιο μυστικοπαθής, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που έχουν σχέση με το επικοινωνιακό στιλ που εφαρμόζεις κάθε φορά που έρχεσαι πιο κοντά με ένα άτομο.

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση και η παρακάτω θα αποκαλύψει πώς επικοινωνείς στις ερωτικές σου σχέσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απαντήσεις τι βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα:

Jenny.Gr

Αν είδες πρώτα:

Τη γυναίκα

Αν είδες πρώτα τη γυναίκα, είσαι πολύ ειλικρινής με τον σύντροφό σου και σου αρέσει να επικοινωνείς τις ιδέες και τα συναισθήματά σου. Σου αρέσει να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις και χτίζεις δεσμούς εμπιστοσύνης, αντιμετωπίζοντας εμπόδια και προκλήσεις. Βάζεις σε προτεραιότητα την ευτυχία του συντρόφου σου κάνεις τα πάντα για να έχει η σχέση σας υγιείς βάσεις.

Τον άνδρα

Είσαι αρκετά επιφυλακτική/ος με τη σχέση σου και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Δεν σου αρέσει επίσης να αποκαλύπτεις όλα σου τα χαρτιά από την αρχή ενώ δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάζεις τα όριά σου και μόνο η αποτελεσματική επικοινωνία θα καταφέρει να σε ξεκλιεδώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.