WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Eίσαι σίγουρα σε φάση να κάνεις σχέση; Το ψυχολογικό τεστ που θα το αποκαλύψει


JTeam

30 Ιουνίου 2023

Eίσαι σίγουρα σε φάση να κάνεις σχέση; Το ψυχολογικό τεστ που θα το αποκαλύψει
pexels
Η αλήθεια που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ, οι γρίφοι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To συγκεκριμένο τεστ έρχεται να αποκαλύψει αν είσαι έτοιμη/ος να μπεις σε σχέση ή αν η περίοδος δεν είναι καθόλου ιδανική για να δεσμευτείς.

Μπορείς να κάνεις το τεστ εδώ.

Γενικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε πότε θέλουμε έναν άνθρωπο απλώς για να επιβεβαιώνει τον εγωισμό μας, και πότε έχουμε ειλικρινή συναισθήματα για αυτόν. Χρειάζεται πρώτα να νιώσουμε ολοκληρωμένοι μόνοι μας και μετά να βάλουμε κάποιον άλλο στην καθημερινότητά μας.

Το να μπούμε σε σχέση επειδή δε θέλουμε να είμαστε μόνοι ή για να μη στενοχωρήσουμε τον άλλο, ενώ δεν είμαστε έτοιμοι να δεσμευθούμε, δε θα κάνει καλό σε κανέναν. Αν ξέρουμε τον εαυτό μας και αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε καμία όρεξη να αφιερώσουμε χρόνο και ενέργεια σε έναν άνθρωπο, αν δε θέλουμε να του δώσουμε το 100% μας ή απλά περνάμε και μόνοι μας καλά, δεν έχουμε παρά να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και να σταματήσουμε να τα ραντεβού.

Αν είμαστε ακόμη κολλημένοι στην τελευταία μας σχέση, η οποία έληξε άδοξα, μάλλον δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε μία καινούργια. Θα ταλαιπωρήσουμε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο, ενώ θα στερήσουμε από τον εαυτό μας την ευκαιρία να ξεπεράσει άτομα και καταστάσεις που μας πλήγωσαν. Αν λοιπόν δεν νιώθεις ότι είσαι στη φάση να μπεις σε μια νέα σχέση, καλύτερα μην σπαταλήσεις ούτε τον δικό σου χρόνο αλλά ούτε και του άλλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.