WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πώς θα απαντήσεις σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, δείχνει πολλά για σένα (και την ερωτική σου ζωή)


JTeam

1 Αυγούστου 2023

Το πώς θα απαντήσεις σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, δείχνει πολλά για σένα (και την ερωτική σου ζωή)
pexels
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις όλο σου τον αυθορμητισμό

Αν σου αρέσουν τα ψυχολογικά τεστ, το σημερινό φτιάχτηκε για σένα αφού έρχεται να αποκαλύψει πολλά για διάφορους τομείς της ζωής σου, και κυρίως για τον ερωτικό. Το τεστ ανέβηκε στο TikTok από τον jamielaing στο Tik Tok και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τεκμηριώσεις με δύο επίθετα, κάθε σου απάντηση.

Οι ερωτήσεις είναι 4 και απλώς, πρέπει να απαντήσεις με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια. Απαγορεύονται αυστηρά, οι δεύτερες σκέψεις και η υπερανάλυση.

@jamielaing Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou ♬ original sound - jamie

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να πεις ποιο είναι το αγαπημένο σου ζώο και να το περιγράψεις με δύο επίθετα. Για παράδειγμα, αν το αγαπημένο σου ζώο είναι το λιοντάρι, ίσως θες να το χαρακτηρίσεις ως δυνατό και έξυπνο. Αυτό σύμφωνα με τον Laing, αποκαλύπτει πώς περιγράφεις τον εαυτό σου.

Η επόμενη ερώτηση έχει να κάνει με το ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό. Και πάλι, πρέπει να το περιγράψεις με δύο επίθετα. Αν για παράδειγμα, το χαρακτηρίσεις spicy, έτσι θα μπορούσες να περιγράψεις και τη σχέση με τον σύντροφό σου.

Η τρίτη ερώτηση είναι, ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα. Χρησιμοποίησε πάλι δύο επίθετα. Αυτό δείχνει πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Η τέταρτη και τελευταία ερώτηση, είναι η εξής: Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος νερού; Ο Laing απάντησε «το ποτάμι, η θάλασσα, η πισίνα» προτού αποκαλύψει ότι αυτή η απάντηση αντικατοπτρίζει στην ουσία, την ερωτική σου ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.