WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μήπως έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα; 5 σημάδια που το μαρτυρούν


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2023

Μήπως έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα; 5 σημάδια που το μαρτυρούν
pexels
Αν παρατηρείς κάποιο από τα παρακάτω 5 σημάδια στη συμπεριφορά του, τότε μάλλον έχει χαθεί κάθε ενδιαφέρον από την πλευρά του

Νιώθεις ότι ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα και τη σχέση σας, αλλά δεν είσαι σίγουρη; Πριν βάλεις τις αρνητικές σκέψεις στο play, προσπάθησε να παρατηρήσεις κάποιες συμπεριφορές και αν μοιάζουν με τα σημάδια που περιγράφουν οι ειδικοί, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

Μπορεί όσα παρατηρείς να είναι σημάδια κούρασης από την έντονη καθημερινότητα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ωστόσο η κούραση αυτή να προέρχεται από τη σχέση σας αλλά να μη στο λέει. Να πώς θα το καταλάβεις.

Jenny.Gr
pexels

5 σημάδια ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του

1. Δεν έχει χρόνο για σένα

Αν σου αφιερώνει όλο και λιγότερο χρόνο, αυτό δείχνει ότι δεν σε έχει προτεραιότητα. Αν σε αποφεύγει λοιπόν, σου στέλνει ένα έμμεσο μήνυμα που πρέπει να λάβεις πριν δεθείς κι άλλο μαζί του.

Τα ζευγάρια σύμφωνα με τη σύμβουλο σχέσεων, Carrie Krawiec, «πρέπει να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και ο ένας να είναι προτεραιότητα του άλλου». Αν αυτό δεν γίνεται, κάτι σημαίνει.

Jenny.Gr
pexels

2. Έχει ξεχάσει εντελώς τον ρομαντισμό

Αν το να σου κρατάει το χέρι ή να είναι στοργικός μαζί σου είναι κάτι πολύ μακρινό, τότε είναι στοιχείο αδιαφορίας. Ειδικά, αν τον πρώτο καιρό είχε πολλά στοιχεία ρομαντισμού η σχέση σας, αυτό θα πρέπει να σε ανησυχήσει.

3. Δεν θέλει να διαφωνείτε ποτέ

Δεν εννοούμε ότι οι εντάσεις είναι αναγκαίες αλλά η αποφυγή οποιασδήποτε διένεξης είναι προβληματικό στοιχείο καθώς αφήνει άλυτη μια κατάσταση. Η εκτόνωση και η επικοινωνία που θα φέρει μια διαφωνία θα μπορούσε να είναι εποικοδομητική αλλά αν ο σύντροφός σου αποφεύγει να έρθει σε ρήξη μαζί σου, μάλλον σημαίνει πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του ακόμη και γι' αυτό.

4. Ενοχλείται εύκολα

Αν τον ενοχλούν τα πάντα ξαφνικά, αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι έχει αρχίσει να αδιαφορεί για σένα. Ό,τι κάποτε έβρισκε ελκυστικό, τώρα του φαίνεται φοβερά εκνευριστικό και αυτό είναι ένα δυνατό καμπανάκι.

5. Δείχνει απέχθεια

Το πιο ισχυρό σημάδι όλων, είναι όταν εκδηλώνει απέχθεια απέναντί σου και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέψεις σε καμία περίπτωση. Αν παρατηρήσεις μια τέτοια συμπεριφορά, καλό είναι να θορυβηθείς και να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση γύρω από το μέλλον της σχέσης σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.