WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το χτένισμά σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου - Το τεστ που πρέπει να κάνεις


JTeam

22 Απριλίου 2024

Το χτένισμά σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου - Το τεστ που πρέπει να κάνεις
Unsplash
Κι όμως, ένα και μόνο χτένισμα στα μαλλιά σου μπορεί να αποκαλύψει ποια είσαι

«Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας», θα έχεις ακούσει σίγουρα να λένε, τι συμβαίνει, όμως, με το χτένισμα στα μαλλιά μας; Σύμφωνα με ένα τεστ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο τρόπος που δένεις τα μαλλιά σου στην καθημερινότητά σου, μπορεί να αποκαλύψει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Αλογοουρά ή κότσος; Ποιο είναι το πιο συχνό πιάσιμο από αυτά τα δύο που κάνεις εσύ στα μαλλιά σου, είτε όταν βρίσκεσαι στο σπίτι σου είτε όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Η απάντηση που θα δώσεις θα φέρει στην επιφάνεια το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σου, αλλά και την επιρροή που ασκείς στους άλλους.

Όταν το χτένισμά σου «μιλά» για τον χαρακτήρα σου

1.Κότσος

Jenny.Gr

Αν ο κότσος είναι το σύνηθες χτένισμα για εσένα, τότε ήρθε η στιγμή να μάθεις ότι οι άλλοι έχουν για σένα την εικόνα του επαγγελματία, του οργανωτικού και του παραγωγικού ανθρώπου. Έχεις αντικειμενική ματιά στα θέματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, υπερηφανεύεσαι τα επιτεύγματά σου και δημιουργείς στους άλλους την αίσθηση της εμπιστοσύνης.

Οι αρμοδιότητες δεν σε τρομάζουν, είσαι αποφασιστική και αποτελεσματική. Δεν φοβήθηκες ποτέ να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και πάντοτε έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός σε παρασύρει μερικές φορές, ενώ οι αλλαγές δεν είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Και επειδή είναι πιθανόν να συγκεντρώνεσαι πολύ στη δουλειά σου, ξεχνώντας την προσωπική ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αφιερώσεις λίγο χρόνο και σε αυτή;

2. Αλογοουρά

Jenny.Gr

Αν η αλογοουρά είναι το πιάσιμο που κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη, τότε σημαίνει ότι είσαι ένα πολύ ελκυστικό άτομο που τραβάς τους ανθρώπους προς το μέρος σου σαν μαγνήτης. Είσαι μυστηριώδης και απολαμβάνεις αυτό το πέπλο μυστηρίου που απλώνεται γύρω σου. Η αυτοπεποίθηση είναι σύμμαχός σου, είσαι ευφυής, αλλά είσαι σεμνή και αγαπάς την απλότητα σε όλα τα πράγματα.

Πολύ συχνά χάνεσαι τις σκέψεις σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου. Είσαι πάντα έτοιμη για νέες συναντήσεις ή απρόσμενες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στο διάβα σου, χωρίς φόβο και άγχος. Είσαι κοινωνική, αλλά και ευάλωτη. Ακόμα, είσαι παρορμητική με αποτέλεσμα να παίρνεις γρήγορα αποφάσεις - άλλοτε πολύ σημαντικές - που μόνο καλό δεν σου κάνουν.

Επιπλέον, το γεγονός ότι πάντα κάτι επιθυμείς, δε σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις ποτέ, διότι η σκέψη αυτή γυρίζει συνεχώς στο μυαλό σου. Κάνε ένα διάλειμμα και ξεκουράσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.