WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια; Διάλεξε τη γεύση που σου αρέσει και μάθε τα πάντα για τον χαρακτήρα σου


JTeam

29 Ιουνίου 2024

Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια; Διάλεξε τη γεύση που σου αρέσει και μάθε τα πάντα για τον χαρακτήρα σου
Pexels
Το απόλυτο τεστ του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι ξεκινάει επίσημα με το πρώτο παγωτό και το πρώτο μπάνιο. Σίγουρα και εσύ μικρή θα τα μέτραγες, προσπαθώντας να φας όσο το δυνατόν περισσότερο και να κερδίσεις έτσι στην... άτυπη μάχη που ξεκίναγε ανάμεσα στους φίλους σου.

Τα χρόνια έχουν περάσει, όμως η αγάπη για το συγκεκριμένο... γλύκισμα παραμένει αναλλοίωτη, επιστρέφοντας σε αυτό ξανά με την ίδια λαχτάρα, όπως τότε.

Μπορεί να έχεις δοκιμάσει πολλά, αλλά ξέρεις πως το αιώνιο δίλημμα είναι ένα: Σοκολάτα ή βανίλια;

Αλήθεια, εσύ ποια γεύση προτιμάς από αυτές τις δύο; Απάντησε και διάβασε παρακάτω πράγματα για τον χαρακτήρα σου, σε ένα απολαυστικό ψυχολογικό τεστ.

Jenny.Gr
Pexels

Σοκολάτα:

Η δημιουργικότητα είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει αμέσως, όπως και ο ενθουσιασμός. Καταπιάνεσαι συχνά με πολλά, το... ζεις στην αρχή πολύ αλλά κάποιες φορές βαριέσαι γρήγορα και τα παρατάς, ψάχνοντας κάτι άλλο που θα σε συνεπάρει και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου.

Δεν σου αρέσει με τίποτα η ρουτίνα και απολαμβάνεις να είσαι η ψυχή της παρέας -δεν σου έχουν δώσει άδικα αυτόν τον χαρακτηρισμό, αφού πραγματικά είσαι και γι' αυτό άλλωστε φροντίζεις πάντα να περνούν όλοι καλά.

Ενδιαφέρεσαι για τη μόδα - όταν δεν έχεις αρκετά χρήματα αποτελείς θαμώνα fast fashion αλυσίδων, κυρίως κατά τη διάρκεια προσφορών ή εκπτώσεων, ενώ όταν έχεις αρκετά, συνηθίζεις να αποκτάς ένα κομμάτι διάσημου σχεδιαστή μόδας, κυρίως αξεσουάρ- και προσαρμόζεις τα trends στο δικό σου στιλ και την προσωπικότητα.

Όσον αφορά στα αρνητικά σου, υπάρχουν αρκετά, αλλά το κυριότερο είναι πως επηρεάζεσσαι εύκολα.

Μήπως όμως ήρθε η ώρα μεγαλώνοντας να το φτιάξεις και να ακολουθείς στο εξής αυτό που θες και επιθυμείς πραγματικά εσύ και όχι αυτό που σου λένε οι άλλοι;

Jenny.Gr
Pexels

Βανίλια:

Οι υψηλοί στόχοι που βάζεις στη ζωή σου, από τη δουλεία μέχρι την προσωπική σου ζωή, είναι αλήθεια πως κάποιες φορές σε δυσκολεύουν, γιατί δεν θες να συμβιβάζεσαι και να ανέχεσαι πράγματα και καταστάσεις.

Γι' αυτό και πολλές φορές καταλήγεις μόνη σου, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σε ενοχλεί, αφού η μοναξιά σου αρέσει και έχεις μάθει να περνάς πολύ καλά με συντροφιά μόνο τον... εαυτό σου.

Αγαπάς την οικογένεια και όσους φίλους έχεις επιλέξεις και έχουν περάσει τα τεστ που τους έχεις βάλει, αποτελούν προτεραιότητα για σένα και δεν υπάρχει περίπτωση να τους... πουλήσεις ποτέ.

Αλλά και όλοι αυτοί με τη σειρά τους αισθάνονται τυχεροί που σε έχουν δίπλα τους, αφού ξέρουν πολύ καλά πως θα όταν σε χρειαστούν θα είσαι η πρώτη που θα τρέξει και θα χαρεί με τη χαρά τους ή θα στενοχωρηθεί με τη στενοχωρία τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.