WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιο είναι το προσωπικό σας σκορ στο σεξ;


8 Ιανουαρίου 2013

451626668852086660_2PDqlf9l_c_large1.jpg

Πόσες φορές κάνετε σεξ την εβδομάδα;

Το σεξ είναι γεγονός το ότι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, ανάλογα με την συχνότητα τις σεξουαλικής δραστηριότητας, τα θετικά αποτελέσματα ποικίλουν. Δείτε λοιπόν ποια είναι τα οφέλη σύμφωνα με τον αριθμό σας:

Μια φορά την εβδομάδα για τα κιλά σας: Βοηθά τον εγκέφαλο να εκκρίνει μια ουσία την ωκετίνη, που είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας. Μία πρόσφατη ερεύνα στο Πανεπιστήμιο του New Jersey. Η καλή ποιότητα ύπνου σημαίνει λιγότερα κιλά, καθώς εκκρίνονται ουσίες που ρυθμίζουν το αίσθημα της πείνας.

Δυο φορές την εβδομάδα προστατεύουν το ανοσοποιητικό: Για όσους έχουν εντάξει στην ζωή τους δυο φορές σεξ την εβδομάδα, τότε θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού τους έως και 30%.

Τρεις φορές την εβδομάδα κάνει καλό στην καρδιά: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν καλή σεξουαλική ζωή, μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιοπάθεια. Περισσότερο σεξ και καλή καρδιά!

Τέσσερις φορές την εβδομάδα χαρίζει υπέροχο δέρμα: Τα ζευγάρια που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή δείχνουν από 4 έως και 7 χρόνια νεότερα.

Πέντε φόρες την εβδομάδα βελτιώνει την εξωτερική σας εμφάνιση: Το σεξ αναζωογονεί, δίνει ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. Είστε γενικότερα πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Έξι φορές σας κάνει εξυπνότερους: Αυξάνει την ροή του αίματος και την έκκριση ουσιών του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την αντίληψη και την οξυδέρκεια σας.

Επτά φορές την εβδομάδα, απλά συγχαρητήρια! Αν έχετε καταφέρει να κάνετε σεξ κάθε μέρα όχι μόνο χαίρεστε τις ευεργετικές ιδιότητες όλων των παραπάνω, αλλά ακόμα οι ενδορφίνες σας βοηθούν να διαχειρίζεστε σωστά το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.