WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 στόχοι που θα ήταν καλό να θέσει ένας 20χρονος μέσα στο 2014


2 Ιανουαρίου 2014

20.jpg

Είναι ωραία η ζωή όταν είσαι 20 χρονών. Έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις τα πάντα και να ονειρεύεσαι το μέλλον με όρεξη και αισιοδοξία. 

Φέτος λοιπόν, βάλτε τους εξής στόχους και προσπαθήστε να τους υλοποιήσετε:

  1. Να γίνεται ακόμη πιο δραστήριοι. Γεμίστε τον χρόνο σας με πράγματα που σας γεμίζουν.
  2. Ταξιδέψτε. Οργανώστε ταξίδια με φίλους και αφεθείτε στη μαγεία του να γνωρίζεις νέα άτομα, νέες κουλτούρες και νέα μέρη.
  3. Να βγαίνετε περισσότερο. Άμα δεν χαρείτε τα νυχτερινά ξενύχτια τώρα, πότε θα το κάνετε; Δεν έχετε ακόμη τόσες υποχρεώσεις και κανά δύο ξενύχτια παραπάνω μέσα στην εβδομάδα δεν θα χαλάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια.
  4. Να σκέφτεστε περισσότερο. Ναι είναι ωραίο να λειτουργείς κανείς αυθόρμητα κάποιες φορές, όμως είναι εξίσου σημαντικό να σκέφτεται. Πρέπει να εκτιμάτε από εδώ και πέρα τις καταστάσεις και να λειτουργείτε πού και πού με τη λογική. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείστε το 2014 με περισσότερη σύνεση τα social media.
  5. Ξεκινήστε να πειραματίζεστε με τη μαγειρική. Είναι μια δημιουργική απασχόληση και άκρως διασκεδαστική. Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίζετε μόνο ως μια διαδικασία που ικανοποιεί μια ανάγκη σας.
  6. Μην διατηρείτε παρέες που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Στα 20 καμία φορά δεν έχεις την εμπειρία ή την ικανότητα να κρίνεις ποιοι φίλοι αξίζουν ή ποιοι όχι. Το θέμα σου είναι να περνάς καλά. Την πρόθεσή σας αυτή θα πρέπει να την μετατρέψτε σε κριτήριο επιλογής φίλων.
  7. Επιλέξτε να βλέπετε πιο ποιοτική τηλεόραση.
  8. Βάλτε στόχο να κάνετε μια αγορά. Μαζέψτε λεφτά για να αποκτήσετε κάτι που έχει μεγάλη αξία. Μια τηλεόραση για το δωμάτιό σας.
  9. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας από κοντά. Αφήστε τα μηνύματα στο facebook και τα tweets και μιλήστε ουσιαστικά με τους φίλους σας.  Ναι δεχόμαστε πως είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, άμεσος, γρήγορος κτλ όμως δεν έχει συναίσθημα. Όσο καλά σχεδιασμένη κι αν είναι η φατσούλα που συνοδεύει τα μηνύματά σας, δεν έχει καμία σχέση με την διαπροσωπική επικοινωνία. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί η ανθρωπινή επαφή.
  10. Χαλαρώστε. Απολαύστε το κάθε λεπτό της μέρας. Περάστε χρόνο με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε όλα αυτά τα ερεθίσματα και τις εμπειρίες που κερδίζετε καθημερινά. Εκτιμήστε την ευκαιρία που έχετε τώρα να διαχειρίζεστε ευκολότερα το άγχος σας.

Σας είπαμε η ζωή είναι ωραία. Ζήστε την στο έπακρο. 

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.