WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι είναι ο οργασμός ύπνου και πότε τον βιώνετε


6 Αυγούστου 2017

tumblr-obapvca9fp1s3ywcxo1-500.jpg

Σύμφωνα με μια αμερικάνικη μελέτη μια στις τρεις γυναίκες φτάνει σε οργασμό ενώ κοιμάται. Αν δεν το έχετε βιώσει μέχρι σήμερα είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να φτάσετε σε σεξουαλική διέγερση στον ύπνο σας, είτε έχετε άντρα δίπλα σας είτε όχι. Και το καλύτερο είναι όταν ξυπνάτε, αφού νιώθετε μια χαλάρωση την οποία δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Ο οργασμός ύπνου στις γυναίκες ξεκινάει από την εφηβεία και συνεχίζεται μέχρι και τα 50 έτη, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες. Είναι επίσης σύνηθες το φαινόμενο να έχετε βιώσει τον πρώτο σας οργασμό, όχι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτάσετε σε οργασμό σύμφωνα με τους ειδικούς

Όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες ο οργασμός ύπνου δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον αυνανισμό, αλλά είναι θέμα εγκεφάλου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα είναι χαλαρό, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος μέχρι και στα γεννητικά όργανα, δημιουργώντας έτσι έναν οργασμό. Υπάρχουν επίσης δυο τρόποι που διευκολύνουν τη σεξουαλική κορύφωση ενώ κοιμάστε και είναι να έχετε ξαπλώσει μπρούμυτα και να είστε πολύ κουρασμένοι.

Τέλος εάν ανήκετε στις τυχερές που έχουν αυτή την εμπειρία κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι πιθανό να την βιώνετε αρκετές φορές το χρόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.