WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι single φίλοι σας έχουν κουραστεί να ακούν αυτές τις ατάκες από εσάς


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

Οι single φίλοι σας έχουν κουραστεί να ακούν αυτές τις ατάκες από εσάς
«Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις» - και τι πειράζει αν εμείς θέλουμε να το περιμένουμε;

Όλοι έχουμε υπάρξει single σε κάποια φάση της ζωής μας. Κι όλοι έχουμε παραπονεθεί για αυτό, όλοι έχουμε νιώσει μόνοι κάποια στιγμή και κουρασμένοι από την απόλυτη πλήξη της ερωτικής μας ζωής. Κάπου εκεί έρχονται οι φίλοι μας, άλλοτε για να μας παρηγορήσουν, κι άλλοτε για να μας ενθαρρύνουν. Το θέμα είναι πως αυτό δε γίνεται πάντα σωστά – τις περισσότερες φορές, ακούμε τις ίδιες κλισέ ατάκες οι οποίες μόνο καλύτερα δε μας κάνουν να αισθανθούμε.

Θα ξεκινήσουμε από το προφανές: «Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις». Σίγουρα έχουν τις καλύτερες προθέσεις, όμως το έχουμε ακούσει τόσες φορές που έχει καταντήσει εκνευριστικό. Και το TikTok το ξέρει καλά.

@jenhezza

i love being single it is the best

♬ original sound - AUSTIMUS PRIME🔱

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτήν τη φράση. Απλώς είναι αχρείαστη. Το ξέρουμε πως δε χρειάζεται να πιέσουμε άτομα και καταστάσεις, ούτε πρέπει να μας γίνει εμμονή. Αν, όμως, θέλουμε όντως κάποιον στη ζωή μας, δεν μπορούμε να μην το σκεφτόμαστε ή να προσποιούμαστε πως δε μας απασχολεί.

@chiaraking Thanks for that useless advice #girltalk #unsolicitedadvice ♬ original sound - Caitlin Reilly
@sophuckingwhat iT’lL hApPeN wHeN yOu LeAsT eXpEcT iT #dating ♬ original sound - Schitt’s Creek
@rowcanthearya Single life is the best life… 👀 #fyp #gay #relationships ♬ original sound - AUSTIMUS PRIME🔱

«Μην ανησυχείς, είναι κάπου εκεί έξω». Να μία ακόμη ατάκα που καλό είναι να μη λέγεται. Σίγουρα είναι κάπου εκεί έξω, σίγουρα υπάρχει άνθρωπος για όλους. Ας προχωρήσουμε παρακάτω.

«Μήπως να κάνεις ψύξη ωαρίων;». Εδώ τα πράγματα ξεφεύγουν, πρώτα από όλα γιατί το αναπαραγωγικό μας σύστημα είναι προσωπική υπόθεση. Κι έπειτα, από πότε βγαίνουμε ραντεβού για να κάνουμε παιδιά; Ίσως απλώς θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ερωτευτούμε.

@wemetatacme Don’t say these things!!! #wemetatacme #datingadvice #single #singlewomen #relationships #singleandreadytomingle ♬ original sound - wemetatacme

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι single, είσαι πανέμορφη». Ναι. Ίσως είμαστε single όχι γιατί δεν αρέσουμε σε κανέναν, αν και πανέμορφες, αλλά επειδή εμείς δεν έχουμε βρει κάποιον να μας ενθουσιάσει.

Την επόμενη φορά, πριν αποφασίσουμε να βοηθήσουμε κάποιον – φίλο μας και μη – με τα ερωτικά του προβλήματα και τη μοναξιά του, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι ίσως κάνουμε περισσότερο κακό, παρά καλό. Κι ας βρούμε κάτι πιο ευφάνταστο να πούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS