WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 μικρά tips για να κάνετε το παραδοσιακό ιεραποστολικό πιο πικάντικο


Κλέλια Φατούρου

16 Μαρτίου 2022

7 μικρά tips για να κάνετε το παραδοσιακό ιεραποστολικό πιο πικάντικο
Outlander
Οι αλλαγές που θα κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο την πιο κλασική στάση στο σεξ -η οποία, ωστόσο, μπορεί να γίνει περισσότερο fun από όσο νομίζεις.

Όλοι ξέρουν ότι η πιο κλασική και πολυεπιλεγμένη στάση στο σεξ είναι το ιεραποστολικό. Γυναίκα από κάτω, άντρας από πάνω. Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιλέγεις μία βολική στάση, που μπορεί να σου εγγυηθεί και οργασμό, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να γίνεται πάντα με τον κλασικό, vanilla τρόπο.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά απλούστατα tips που πηγαίνουν το ιεραποστολικό σε άλλο επίπεδο. Σε ένα πιο πικάντικο.

Χτίσε από πριν την ανυπομονησία

Ένα tip που ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις σεξ. Το θέμα είναι να έχεις ήδη βρει την όρεξη, πριν βγάλεις τα ρούχα σου ή τέλος πάντων, πριν φτάσεις στη διείσδυση. Αφιερώστε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά.

Μην ξεχνάτε τα φιλιά

Έχουμε την τάση να ξεχνάμε τη σημασία του παθιασμένου φιλιού, αλλά μπορεί να είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το σωστό φιλί ανεβάζει τη θερμοκρασία και σε βοηθά να επικεντρώνεσαι σε αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή και να μην χάνεσαι στις σκέψεις σου.

Κάνε τα kegels σου

Αν και οι ειδικοί συστήνουν να κάνεις τις ασκήσεις kegels πριν ή μετά το σεξ, δοκίμασέ το και κατά τη διάρκεια γιατί προσθέτει έξτρα πίεση και ένταση, οδηγώντας σε ακόμα καλύτερο οργασμό.

Δεν ξεχνάμε ποτέ την κλειτορίδα

Εφόσον ο κολπικός οργασμός δεν λειτουργεί για τις περισσότερες γυναίκες, μην ξεχνάς την ενασχόληση με την κλειτορίδα, είτε έρχεται από εσένα είτε από τον παρτενέρ σου. Είτε με τη συνδρομή ενός sex toy.

Ναι στο dirty talk

Εάν νιώθεις ότι μία στάση δεν έχει να σου προσφέρει πολλά, εμπλούτισέ την λεκτικά. Το dirty talk μπορεί να γίνει με μικρά και σταδιακά βήματα, και να ανοίξει νέους ορίζοντες στην απόλαυσή σου.

Παραχώρησε τον έλεγχο

Με την προυπόθεση ότι νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον παρτενέρ σου, μπορείς να του δώσεις τον έλεγχο να κάνει ό,τι νομίζει και να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Πρόσθεσε ένα μαξιλάρι

Έστω και μία μικρή αλλαγή στην κλίση, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς και το σώμα σου θα ανασηκωθεί. Θα είναι και για εκείνον πιο βολικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS