WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το κόλπο των παντρεμένων για να μην χαθεί το φλερτ


JTeam

21 Ιανουαρίου 2023

Το κόλπο των παντρεμένων για να μην χαθεί το φλερτ
Unsplash/Danny Lines
Αφορά τα ραντεβού σας

Μετά από χρόνια σχέσης, η μαγεία και η σπίθα σβήνει μπροστά στα απορημένα μάτια σου, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο το άγχος, λίγο τα παιδιά, λίγο η συνήθεια, δεν θέλει και πολύ να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Ποιο είναι ένα πολύ απλό κόλπο που διατηρεί κάπως τη φλόγα και ίσως δεν το είχες σκεφτεί; Το ραντεβού σε ένα εστιατόριο, αλλά μην βιάζεσαι. Το κόλπο δεν είναι αυτό, αλλά το να πάτε χωριστά και να βρεθείτε εκεί.

Jenny.Gr
Pexels/cottonbro

Αν το σκεφτείς, λειτουργεί. Ετοιμάζεσαι μόνη σου, κάνεις τη διαδρομή μόνη σου και σκέφτεσαι όλα αυτά που θες, χωρίς όμως να γκρινιάζεις. Επίσης, υπάρχει αυτή η ανυπομονησία του πώς θα είναι ο άλλος, πώς θα σε κοιτάξει όταν μπαίνεις στο μαγαζί και αν θα υπάρχει ένας κάποιος ηλεκτρισμός.

Μην το υποτιμάς καθόλου, αυτά τα μικρά και απλά είναι που διατηρούν τη σχέση. Και δεν χρειάζεται να είσαι παντρεμένη ή να έχεις παιδιά. Ισχύει και για ζευγάρια που συζούν ή είναι πολλά χρόνια μαζί και θέλουν να βγουν από τα τετριμμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.