WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

«Η τριγωνική μέθοδος»: Η τάση του ΤikTok για πραγματικά πετυχημένο φλερτ


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2023

«Η τριγωνική μέθοδος»: Η τάση του ΤikTok για πραγματικά πετυχημένο φλερτ
Μια τάση για να προσεγγίσεις "σωστά" το date σου, λίγο πριν το πρώτο φιλί (και όχι μόνο)

Όσο άνετα και αν νιώσεις σε ένα ραντεβού, ειδικά στις αρχές, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποιες στιγμές αμηχανίας. Όπως για παράδειγμα όταν ετοιμάζεσαι να κατέβεις από το αυτοκίνητο και να τον χαιρετήσεις, ή όταν βρίσκεστε έξω από την πόρτα του σπιτιού σου και συζητάτε για τον καιρό γιατί τα έχετε πει όλα πριν.

Το ΤikTok και οι χρήστες του, έρχονται να σου δώσουν τη λύση σε αυτές ακριβώς τις στιγμές. Αν θέλετε και οι δυο να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά κάπως διστάζετε, υπάρχει τρόπος να δείξεις τις προθέσεις σου χωρίς λόγια. Μόνο με τη γλώσσα του σώματος και το βλέμμα.

Jenny.Gr


Θα επικεντρωθούμε στο βλέμμα, αφού «η τριγωνική μέθοδος», αφορά στο που θα εστιάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αυτή τάση, αν για παράδειγμα θες να δείξεις στο date σου πως σκοπεύεις να κάνεις την επόμενη κίνηση και να προχωρήσεις στο φιλί, μπορείς να κοιτάξεις για λίγα δευτερόλεπτα σε αυτά τα τρία σημεία του προσώπου του.

Ξεκινάς να κοιτάς στο μάτια και συγκεκριμένα σε ένα από τα δυο, στη συνέχεια κατεβάζεις το βλέμμα στα χείλη και καταλήγεις ξανά στα μάτια. Δεξί μάτι - χείλη - αριστερό μάτι. Κάπως έτσι, αλλά προφανώς με αυθορμητισμό και όχι με creepy ύφος.

Τουλάχιστον στη μέθοδο αυτή ποντάρουν οι χρήστες του ΤikTok και όπως φαίνεται, τους πάει περισσότερο από καλά. Ενώ παράλληλα τη μέθοδο αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει και η Patti Wood, ειδική στη γλώσσα του σώματος και στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

@ridethewav3ss Wanna seduce someone - this literally melts them #fyp #manifestationhim #sireneyes #trianglemethod ♬ Originalton - in ur dreams


Όπως τονίζει η ίδια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό πέρα από την λεκτική επικοινωνία, να υπάρχει σύνδεση χωρίς λόγια. Μέσα από κινήσεις και βλέμματα. Με την τακτική αυτή, είναι πιο εύκολο «να ρίξεις τους τείχους» στο άλλο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να δώσεις χρόνο να καταλάβεις αν είναι αμοιβαία όσα θες και να προετοιμάσεις τη στιγμή του φιλιού, η οποία είναι καθοριστική σε μια σχέση.

@bbygirl_v I wonder if it will really work #flirting#trianglemethod#eyecontact ♬ when - ★

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.