WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 στάσεις στο σεξ που φτιάχτηκαν για την άνοιξη


JTeam

12 Απριλίου 2023

4 στάσεις στο σεξ που φτιάχτηκαν για την άνοιξη
Unsplash/Nadine rupprecht
Οι στάσεις που ανανεώνουν την ερωτική ζωή σου

Οι εναλλαγές του καιρού μπορεί να είναι συχνές, αλλά βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά της Άνοιξης. Τα χαλιά θα φύγουν, θα καθόμαστε περισσότερο στο μπαλκόνι και θα κάνουμε πιο συχνές βόλτες στην παραλία.

Φεύγουν επίσης και οι κουβέρτες και αυτό σημαίνει ότι το spooning δεν θα είναι η βασική στάση στο σεξ. Ώρα να μπουν οι ανοιξιάτικες, που δεν απαιτούν (μόνο) καναπέδες και ρούχα.

Ο υγρός σκύλος

Σε ελεύθερη μετάφραση, είναι το doggy style στη ντουζιέρα. Μία στάση που δεν κάνουμε εύκολα τον χειμώνα και τώρα μάς δίνεται η δυνατότητα να δροσιστούμε, αλλά με σεξουαλικό τρόπο. Απλώς να θυμάσαι ότι το νερό δεν διευκολύνει πάντα τα πράγματα στο θέμα της διείσδυσης.

Η μαύρη μέλισσα

Ο παρτενέρ σου είναι καθιστός στο κρεβάτι και εσύ από πάνω, με τα πέλματα να ακουμπούν το κρεβάτι. Οι γοφοί κινούνται κυκλικά και ανακαλύπτει νέες γωνίες απόλαυσης.

Η ανοιξιάτικη έκπληξη

Εδώ θέλει λίγη τόλμη, με εσάς να ξαπλώνεται σε μία κουβέρτα στο μπαλκόνι (εάν δεν υπάρχει μεγάλη ορατότητα από τους απέναντι). Κοιτάζεστε στα μάτια ενώ είστε ξαπλωμένοι στο πλάι.

Η γέφυρα του σεξ

Εδώ πάμε για στοματικό σεξ, με εσένα να κάνεις τη στάση γέφυρα (όχι πλήρως, δεν κάνουμε πρωταθλητισμό), και τον σύντροφό σου να σε ικανοποιεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.