WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 tips για ένα αξέχαστο ερωτικό μασάζ (και από τους δύο)


JTeam

6 Μαΐου 2023

3 tips για ένα αξέχαστο ερωτικό μασάζ (και από τους δύο)
Unsplash/Toa Heftiba
Ας κάνουμε το μασάζ κομμάτι της ερωτική μας ζωής

Μήπως δεν κάνεις όσο μασάζ θα ήθελες; Μήπως αγνοούμε τη μεγαλύτερη απόλαυση, επειδή συνδυάζει χαλάρωση με σεξ; Μήπως ήρθε η ώρα να το εντάξουμε στην ερωτική μας ζωή;

Αν δεν το συνηθίζεις, ίσως να μην ακολουθεί τα σωστά tips που σου εγγυώνται την απόλυτη απόλαυση. Γιατί σημασία δεν έχει μόνο να ξέρεις καλό μασάζ, αλλά να φτιάχνεις τη σωστή ατμόσφαιρα και να δίνεις έμφαση στις λεπτομέρειες. Σαν αυτές που ακολουθούν.

Ξεκινάμε γυμνοί

Εδώ δεν χωρούν ντροπές. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό αλλά όχι εντελώς. Βγάζουμε τα πάντα και ξεκινάμε. Έτσι έχουμε αμέσως ερωτικό κλίμα, που θα χτίσουμε σταδιακά.

Sexy playlist

Αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα. Η ατμόσφαιρα απογειώνεται όταν βάζουμε τα τραγούδια που ξέρουμε ότι αρέσουν και στους δύο.

Τρίβουμε και ακατάλληλα σημεία

Ας πούμε, αυτά που κανονικά δεν θα άγγιζε ένας μασέρ.

Δεν τρίβουμε μόνο με χέρια

Μιλάμε για ερωτικό μασάζ που θα οδηγήσει σε σεξ. Αφού γίνει η αρχή, ακουμπάμε το ταίρι μας και με το υπόλοιπο σώμα.

Κάνουμε μασάζ με διάρκεια

Και κυρίως, δεν το κάνουμε για να μάς το ανταποδώσουν, αν και θα έπρεπε. Αφιερώνουμε χρόνο στον παρτενέρ μας, τον χαλαρώνουμε με το μασάζ και μετά αφηνόμαστε ο ένας στον άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.