WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το 1 πράγμα που καταστρέφει τις σχέσεις - Ή τι να μην κάνεις, για να μη χωρίσεις σύντομα


JTeam

8 Μαΐου 2023

Το 1 πράγμα που καταστρέφει τις σχέσεις - Ή τι να μην κάνεις, για να μη χωρίσεις σύντομα
Unsplash
Είναι προφανές, αλλά το εφαρμόζεις;

Το να γνωρίσεις έναν άνθρωπο αρκετά ενδιαφέροντα ώστε να σου αρέσει αρχικά, έπειτα να ταιριάζετε και, τελικά, να αποφασίσετε ότι θα κάνετε σχέση, είναι δύσκολο από μόνο του. Το να κρατήσει αυτή η σχέση, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν μερικά πράγματα που καλό είναι να αποφεύγουμε, αν θέλουμε τα πράγματα να πάνε όντως καλά.

Τι δεν κάνουν τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια, λοιπόν; Η απάντηση είναι προφανής, μάλλον – αλλά πόσο ανταποκρίνεται στη δική σου σχέση;

Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, για να έχει διάρκεια η σχέση σου, είναι να θεωρήσεις τον άλλον δεδομένο. Και δεν εννοούμε να του λες «ευχαριστώ» κάθε φορά που κάνει κάτι για εσένα, αλλά να προσπαθείς κι εσύ ώστε να μη βαλτώνει αυτό που έχετε.

Και η επιβεβαίωση είναι απαραίτητη, και η διάθεση να δοκιμάσεις νέα πράγματα – κι όχι μόνο στο σεξ, αλλά γενικά να μην αφήνετε τη ρουτίνα να μπαίνει ανάμεσά σας. Από ταξίδια και βόλτες σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί, μέχρι να μαγειρεύετε νέες συνταγές ή να βγαίνετε ραντεβού παρότι είστε χρόνια μαζί, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και οι δύο ότι δεν πρέπει να επαναπαύεστε, όσο σίγουροι κι αν είστε για τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS