WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Piledriver: Η στάση που δείχνει άβολη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει (εξαιρετικά)


JTeam

3 Μαΐου 2023

Piledriver: Η στάση που δείχνει άβολη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει (εξαιρετικά)
Unsplash/sabina tone
Μήπως να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς;

Υπάρχουν κάποιες στάσεις στο σεξ που δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να δοκιμάσουμε, επειδή θεωρούμε ότι είναι τρομερά άβολες ή ανέφικτες. Ένα ανάλογο παράδειγμα είναι η piledriver, που θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως ποια είναι.

«Δεν είναι μία στάση που έχει φτιαχτεί για άνεση ή απόλαυση. Επίσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του τραυματισμού, αν δεν έχεις προπονηθεί καταλλήλως, ειδικά αν έχεις προβλήματα με την πλάτη ή τη μέση σου», μάς προειδοποιεί η sexpert Laurie Mintz.

Καλό είναι να θυμάσαι ότι εδώ ο στόχος δεν είναι απαραίτητα ο οργασμός, αν και μπορεί να συμβεί, με τις σωστές κινήσεις. Στόχος είναι να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και πιο kinky.

Πώς γίνεται η κλασική στάση piledriver

Εσύ βρίσκεσαι από κάτω και φέρνεις τα πόδια σου πάνω και πίσω από το κεφάλι (βοηθά αν κάνεις yoga) και ο παρτενέρ σου είναι όρθιος από πάνω, διεισδύοντας σαν να κάθεται. Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο challenging, ο παρτενέρ μπορεί να κάνει το ίδιο γυρίζοντας την πλάτη του σε εσένα. Βοηθά πάντα η χρήση ενός μαξιλαριού κάτω από τη λεκάνη σου. Ωστόσο, αν θες να προσαρμόσεις τη στάση και να την κάνεις πιο εύκολη, σήκωσε τα πόδια πάνω από το κεφάλι σου και ο παρτενέρ διεισδύει όπως στο ιεραποστολικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS