WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα πιο cringe πράγματα που μπορείς να κάνεις στο πρώτο ραντεβού


JTeam

8 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα πιο cringe πράγματα που μπορείς να κάνεις στο πρώτο ραντεβού
Imdb
Τι να μην κάνεις, αν θέλεις να ξαναβγείτε

Κανείς δεν είπε ότι τα ραντεβού είναι εύκολη υπόθεση – πόσο μάλλον τα πρώτα, που θέλεις να κάνεις και καλή εντύπωση. Δεν ξέρεις αν θα έχετε χημεία, έχεις κατά νου ότι μπορεί να ξεμείνετε από θέματα συζήτησης και κάπως το φοβάσαι, θέλεις να κάνεις και καλή εντύπωση. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να καθίσετε κάπου – είτε για καφέ, είτε για ποτό, είτε για φαγητό.

Τα dos και don’ts είναι πολλά, οι κανόνες καλής συμπεριφοράς, το ίδιο. Εδώ, θα σου πούμε ποια είναι τα πιο κρίντζι πράγματα που μπορείς να κάνεις, και για να ξέρεις τι ακριβώς να αποφύγεις ώστε να φανείς ακριβώς όσο τρέντι θα ήθελες, και για να βγείτε ξανά, αν περάσετε όντως ωραία.

Παραγγέλνεις και για τους δύο

Το να παραγγείλεις για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή. Καταρχάς, έχει φωνή να ζητήσει ό,τι ακριβώς θέλει. Κι έπειτα, καλό είναι να αποφεύγεις τέτοιες πρωτοβουλίες – είναι εκνευριστικό, ακόμη κι αν η επιλογή σου είναι πράγματι σωστή.

Κάνεις επίδειξη της οικονομικής σου κατάστασης

Κανείς δεν νοιάζεται για το πόσα χρήματα βγάζεις τον μήνα – μόνο εσύ και, ενδεχομένως, ο λογιστής σου. Το να μιλάς για λεφτά από τόσο νωρίς, είναι λάθος από μόνο του. Πόσο μάλλον να κάνεις επίδειξη εξαιτίας της παραγγελίας σου – μπορείς να παραγγείλεις το πανάκριβο κοκτέιλ που σου αρέσει, χωρίς να το κάνεις θέμα. Απλώς πες το όνομά του.

Μιλάς για ευαίσθητα ζητήματα

Όπως είναι νωρίς να μιλήσεις για τα οικονομικά σου, έτσι καλό είναι να μην πας την κουβέντα στην πολιτική ή τη θρησκεία. Καλό είναι μεν να γνωρίζεις κατά πόσο διαφέρουν οι απόψεις σας, αλλά ξέρεις κι εσύ ότι μπορείς να καταλήξεις να τσακώνεσαι με κάποιον σχεδόν άγνωστο, χωρίς λόγο.

Μεθάς

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Άλλο να πιείτε μερικά ποτά επειδή περνάτε τέλεια, να γυρίσετε λίγο tipsy σπίτι – είτε μαζί, είτε καθένας στο δικό του, κι άλλο να γίνεις χάλια ενώ το άλλο άτομο σε παρακολουθεί έντρομο να μην μπορείς να αρθρώσεις λέξη. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα όριά σου και να τα τηρείς.

Κάνεις άβολο το θέμα του λογαριασμού

Στο πρώτο ραντεβού, το 50-50 δεν γίνεται ποτέ να πάει λάθος. Δεν υπάρχει πιο άβολο και κριντζ πράγμα από το να περιμένεις να πληρώσει ο άλλος – ανεξαρτήτως φύλου. Είναι ήδη περίεργο. Εξάλλου, αν κάποιος από τους δύο θελήσει να κεράσει, θα το κάνει και θα πάνε όλα μία χαρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.