WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η ιδανική μέρα της εβδομάδας για να κάνεις σεξ


JTeam

3 Ιουνίου 2023

Η ιδανική μέρα της εβδομάδας για να κάνεις σεξ
Unsplash/Jeremy doddridge
Μήπως η ιδανική μέρα δεν είναι το Σαββατοκύριακο;

Υπάρχει άραγε ιδανική μέρα για να κάνεις σεξ; Η πρώτη σου σκέψη θα είναι σίγουρα το Σάββατο, τότε που δεν υπάρχει το άγχος της δουλειάς και μπορείς να κοιμηθείς λίγο παραπάνω. Ή μήπως είναι η Δευτέρα, για την οποία έχουμε μιλήσει, και το σεξ εκείνης της ημέρας θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή μας;

Κι όμως, η σωστή απάντηση είναι η Πέμπτη. Αν και πιστεύω ότι είναι το νέο Σάββατο, δεν συμμερίζονται όλοι αυτή την άποψη. Έρχεται όμως μία έρευνα από το London School of Economics να μάς προτρέψει να επιλέγουμε περισσότερο αυτή τη μέρα; Γιατί; Επειδή αποδεικνύεται ότι τα επίπεδα κορτιζόλης είναι υψηλότερα τις Πέμπτες, και όπως ξέρουμε, βοηθά στην αύξηση της παραγωγής σεξουαλικών ορμονών.

Όσο για την ιδανική ώρα, συνήθως ποικίλλει, αλλά όλοι συμφωνούν ότι οι πρωινές ώρες είναι καλύτερες, επειδή τότε παρατηρείται αυξημένη τεστοστερόνη στους άντρες, αλλά και επειδή έχεις ξεκουραστεί τη νύχτα και ξυπνάς με περισσότερη όρεξη για σεξ. Άσε που πας και χαρούμενη στο γραφείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.