WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 tips για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο εντελώς ερωτικά


JTeam

27 Μαΐου 2023

3 tips για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο εντελώς ερωτικά
Pexels/edward eyer
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Είναι μερικές φορές που το Σαββατοκύριακο περνά λες και πέρασαν 5 λεπτά. Λίγο να κάνεις καμιά δουλειά στο σπίτι, λίγο να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω ή να δεις κανέναν φίλο, αυτό ήταν. Πέρασε και δεν πρόλαβες να το ευχαριστηθείς όσο θα ήθελες.

Αν μιλάμε και για σεξ, είναι πολύ πιθανό να μην το κάνεις προτεραιότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται συνήθως για ερωτικές περιπτύξεις. Αν θέλεις να αλλάξεις τη ρουτίνα και να μπεις πιο δυναμικά σε αυτό το διήμερο (ή στο επόμενο που είναι και τριήμερο), κράτα σημειώσεις.

Ξεκινήστε με πρωινό ντους

Ναι ναι, μαζί. Δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε σεξ, αλλά γιατί να μην ξεκινήσει το διήμερο με γύμνια και νερό να κυλάει πάνω σας;

Φαγητό και σεξ

Οι φράουλες και η σαντιγί δεν μπαίνουν μόνο στις τάρτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ερωτικό συστατικό, ενώ τρώτε ο ένας από το σώμα του άλλου. Χορταστικό και άκρως σεξουαλικό.

Και λίγος αυθορμητισμός

Καλός ο σχεδιασμός, και συχνά επιβάλλεται, αλλά το σεξ είναι πάντα πιο περιπετειώδες όταν δεν υπάρχει πλάνο. Ξάφνιασε τον σύντροφό σου με μία ερωτική κίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.