WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 στάσεις στο σεξ για τις οποίες θα χρειαστείς μαξιλάρι


JTeam

15 Ιουνίου 2023

3 στάσεις στο σεξ για τις οποίες θα χρειαστείς μαξιλάρι
Unsplash/Claudia Love
Ας κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας

Το μαξιλάρι δεν είναι υποχρεωτικό prop στο σεξ, αλλά είναι πάντα καλοδεχούμενο, αφού προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ανάλογα με τη στάση που θα επιλέξεις. Αν δεν είσαι σε περιπετειώδη φάση και θέλεις την απόλαυση, αλλά με άνεση, για ρίξε μια ματιά στις στάσεις που ακολουθούν. Πάντα με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού.

Doggy style

Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές και ευτυχώς για αυτό. Αν είναι στις αγαπημένες σου στάσεις, προσάρμοσέ την στη διάθεσή σου. Τοποθέτησέ το από κάτω σου, ξάπλωσε μπρούμυτα αναπαυτικά και το ίδιο άνετα θα νιώσει και ο παρτενέρ που θα μπορεί να ξαπλώσει λίγο παραπάνω.

Εσύ από πάνω

Σειρά του παρτενέρ σου να βολευτεί. Βάζει το μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη του και αυτό του επιτρέπει να δίνει εκείνος τον ρυθμό, αν το προτιμάτε.

Στοματικό σεξ

Καλή η απόλαυση του άλλου, αλλά μην ταλαιπωρηθούμε κιόλας. Αν επιλέξετε το πάτωμα, ένα μαξιλάρι στα γόνατα είναι απαραίτητο. Και δεν ξεχνάμε ότι καλό είναι να ανταποδίδουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.