WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Vanilla σεξ: 4 λόγοι να κάνεις το σεξ που οι άλλοι θεωρούν ξενέρωτο


Κλέλια Φατούρου

30 Ιουνίου 2023

Vanilla σεξ: 4 λόγοι να κάνεις το σεξ που οι άλλοι θεωρούν ξενέρωτο
Unsplash/Jonathan Borba
Ας πούμε ναι στο κλασικό σεξ, που μπορεί και να θεωρηθεί προβλέψιμο

Έχουμε μιλήσει πολύ για το πικάντικο σεξ και για όλες τις δύσκολες στάσεις που καλό είναι να δοκιμάζουμε, επειδή αναβαθμίζουν την ερωτική μας ζωή. Όλα αυτά είναι καλά, αρκεί να μάς ταιριάζουν. Έλα όμως που δεν είναι όλοι για όλα.

Υπάρχουν και τα ζευγάρια που δίνουν σταθερά την ψήφο τους στο vanilla σεξ, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Μιλάμε φυσικά για το κλασικό παραδοσιακό σεξ, που είναι αγαπησιάρικο, δεν περιλαμβάνει kinky στοιχεία και συνήθως πρωταγωνιστεί το ιεραποστολικό. Και για κάποιους λειτουργεί για πάντα, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για sex toys, ακροβατικά ή νέες γνωριμίες. Και υπάρχουν λόγοι για αυτά.

Είναι βαθιά συναισθηματικό

Αν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο αλλά ξέρει πολύ καλά πώς να συνδέεται και να επικοινωνεί με το πέρασμα του χρόνου, το εφαρμόζει και στο σεξ. Όσο πιο κοντά έρχεσαι συναισθηματικά, τόσο περισσότερη ένταση υπάρχει και στο σεξ.

Φιλιά με διάρκεια

Εδώ τα πράγματα είναι ρομαντικά, οπότε τα φιλιά πρωταγωνιστούν. Το ζευγάρι παίρνει τον χρόνο του και δεν βιάζεται να δοκιμάσει νέα κόλπα. Φιλιά, χάδια, απαλά προκαταρκτικά και μπόλικο eye contact.

Το εγγυημένο ιεραποστολικό

Είναι η κλασική επιλογή σε στάση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Στάσεις που επιτρέπουν στο ζευγάρι να αγκαλιάζεται, να φιλιέται και να ψιθυρίζει στο αυτί. Αν ξέρεις πώς να φτάσεις σε οργασμό, το συναίσθημα θα δώσει παραπάνω ένταση.

Είστε ευάλωτοι και είναι οκ

Είναι γεγονός ότι άντρες και γυναίκες υποδύονται ρόλους στο σεξ, μόνο και μόνο για να κρύψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό όμως κρύβει κινδύνους. Από το να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν μέχρι το να υποκριθείς οργασμό. Όσο περισσότερο είσαι ο εαυτός σου, τόσο καλύτερα θα περάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS