WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Υποκρίνεσαι οργασμούς; 3 λόγοι για να σταματήσεις να το κάνεις


JTeam

29 Απριλίου 2023

Υποκρίνεσαι οργασμούς; 3 λόγοι για να σταματήσεις να το κάνεις
Unsplash/dainis graveris
Ώρα να πετάξουμε στα σκουπίδια αυτό το στερεότυπο

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι πάντα επιτεύξιμος και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι τόσο εύκολος και δεδομένος όσο ο ανδρικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φερόμαστε λες και είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί. Ο οργασμός μπορεί να υπάρξει κάθε φορά που κάνουμε σεξ, και είναι στο χέρι μας.

Αν ανήκεις στο ποσοστό των γυναικών που υποκρίνεται και το κάνει για διαφορετικούς λόγους, σήμερα θα σου πούμε γιατί είναι λάθος και γιατί χάνεις τον χρόνο σου.

Είναι το ίδιο με το να λες ψέματα

Μην το διαχωρίζεις από τα υπόλοιπα είδη ψέματος. Είναι ακριβώς το ίδιο και φαντάζομαι ότι είναι αυτό που δεν θα ήθελες να συμβεί και σε εσένα. Είτε μιλάμε για σχέση, είτε για casual sex, γιατί να λες ψέματα σε κάποιον;

Δεν είναι καθόλου φεμινιστικό

Πλάκα πλάκα, η βασική εξήγηση που δίνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν τις ρωτούν γιατί υποκρίνονται, είναι επειδή δεν θέλουν να στενοχωρήσουν τον παρτενέρ τους και να τον κάνουν να νιώσει ότι δεν προσπαθεί άδικα. Μα προσπαθεί άδικα, οπότε γιατί να μην το πεις και να σκεφτεί μόνο το δικό του το καλό;

Θα μπορούσες να ξοδέψεις την ενέργειά σου πιο πρακτικά

Αντί να δώσεις μία καλή ερμηνεία, μπορείς να καθοδηγήσεις τον παρτενέρ σου και να του δείξεις τι σου αρέσει ή τι δεν λειτουργεί για εσένα. Και έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να περάσετε και οι δύο υπέροχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.