WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Φιλάς λάθος και δεν το ξέρεις: Τα 5 μεγαλύτερα φάουλ στα φιλιά


JTeam

6 Ιουλίου 2023

Φιλάς λάθος και δεν το ξέρεις: Τα 5 μεγαλύτερα φάουλ στα φιλιά
Λάθη που πρέπει να αποφύγεις, για να περάσετε όλοι καλά

Το φιλί είναι σημαντικότερο από το σεξ, όταν θέλεις να δεις αν υπάρχει όντως χημεία μεταξύ σας. Αν ταιριάζετε, θα είναι καλό από την πρώτη φορά. Αν όχι, θα ξεκινήσει από κακό και θα φτάσει μέχρι μέτριο. Το θέμα είναι ότι μετά το πρώτο φιλί, έρχεται η τεχνική που χρειάζεται προσοχή. Κι επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, παρακάτω θα δεις τα μεγαλύτερα λάθη που ήδη κάνεις και δεν το παίρνεις είδηση –και κάποιος πρέπει να στο πει. Θα κάνουμε εμείς τη δύσκολη δουλειά, λοιπόν.

Δες παρακάτω τα μεγαλύτερα φάουλ στο φιλί, και πρόσεξε μην τα ξανακάνεις.

Πολλή γλώσσα, πολύ νωρίς

Μην αηδιάσεις γιατί ξέρεις καλά σε τι αναφερόμαστε. Ξεκίνα σιγά-σιγά, κι αν υπάρχει ανταπόκριση, προχώρα. Δεν θα γίνεις πιο σέξι – το αντίθετο, θα τρομάξεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

Δαγκώνεις

Αν δεν ξέρεις με σιγουριά ότι δεν είστε κι οι δύο φαν του να δαγκώνεις δυνατά, μην το κάνεις. Είναι ωραίο μόνο όταν αρέσει και στους δύο – αν είναι αρχή ακόμη, και τώρα αρχίζετε να γνωρίζεστε, μπορείς να δαγκώνεις απαλά. Πολύ πιο ωραίο και γλυκό και σέξι, ταυτόχρονα.

Δεν τους αφήνεις να αναπνεύσουν

Καλό το πάθος, αλλά να υπάρχει κι ένα όριο. Όταν κολλάς το πρόσωπό σου πάνω στον άλλο, σχεδόν δεν τον αφήνεις να αναπνεύσει – κι είναι καλό να αναπνέουμε, ειδικά από τη μύτη.

Δεν ακούς το στόμα σου

Καλά διάβασες, δεν έγινε κανένα τυπογραφικό λάθος. Πολλές φορές, μαθαίνουμε πολλά για τους άλλους από τον τρόπο που θέλουν να τους φιλάμε. Στην αρχή, μάλιστα, αυτό μαρτυρά τα περισσότερα. Δες πώς σε φιλάνε και πού σε φιλάνε – συνήθως δείχνουν τι τους αρέσει.

Πηγαίνεις από το 0 στο 100

Όλοι έχουμε κάνει καλό σεξ έπειτα από ένα μόνο φιλί με τον άλλον – εκείνη τη φορά που απλώς τα χείλη σου άγγιξαν τα δικά του και κάτι συνέβη, και το πάθος ήρθε, και τη συνέχεια την ξέρεις. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, όμως. Κι αν δεν είναι αμοιβαίο, είναι παρενοχλητικό. Μην αγγίζεις σε σημεία που θα τον κάνουν να αισθανθεί άβολα και, σε καμία περίπτωση, μην ξεπεράσεις τα όρια που σου βάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS