WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ και καύσωνας: 4 tips για να περάσεις καλά, ενώ δεν θες να σε αγγίζει άνθρωπος


Κλέλια Φατούρου

11 Ιουλίου 2023

Σεξ και καύσωνας: 4 tips για να περάσεις καλά, ενώ δεν θες να σε αγγίζει άνθρωπος
Unsplash/matas katinas
Τρόποι υπάρχουν, αρκεί να είμαστε ευρηματικοί

Λένε ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για σεξ, επειδή κάνουμε διακοπές, φοράμε λιγότερα ρούχα, χαλαρώνουμε, αναζωπυρώνεται το πάθος. Κανείς όμως δεν μάς λέει για αυτή τη ζέστη που μάς κάνει να ιδρώνουμε ενώ παίρνουμε το ασανσέρ. Που ξαπλώνουμε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας και τον αγριοκοιτάζουμε κάθε φορά που πάει να μάς αγγίξει.

Αν όμως δεν θες να πεθάνει η ερωτική ζωή σου, μην επιτρέψεις στον καύσωνα να σου στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση. Λύσεις υπάρχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σου τις προσφέρουμε.

Γρήγορα στο ντουζ

Αν δεν μπορείτε να πάτε μία παραλία, κάντε μία βόλτα μέχρι το μπάνιο. Δροσερό νερό να πέφτει, αλλά όχι εντελώς πάνω σας, έτσι ώστε να μην εμποδίζει τη διείσδυση. Παιχνίδια, φιλιά και παιχνίδια χωρίς να ιδρώνει το κορμί.

Δημιουργικές στάσεις

Ξεχνάμε λωτούς, κουταλάκια και αγκαλιές. Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Κάποιες στάσεις που λένε ναι στην ηδονή, αλλά όχι στα αγγίγματα, είναι το doggy style, στα όρθια, με εσένα από πάνω, όπως και το στο στοματικό σεξ.

Φέρε τα παγάκια

Δεν είναι μόνο ότι κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ερωτικό. Δροσίσου με παγάκια στον λαιμό, γύρω από τις θηλές, στο στόμα, στις πατούσες και όπου αλλού υποφέρεις από τη ζέστη.

Κλιματισμός στο φουλ

Δεν ήθελα να το φτάσω μέχρι εκεί, αλλά το ξέρεις ότι δεν υπάρχει επιλογή. Αν θες να κάνεις σεξ στο σπίτι, ή που θα βάλεις κλιματισμό ή ανεμιστήρα, που είναι και πιο οικονομικός. Σημαντικό tip που μου έδωσε μία φίλη μου πρόσφατα: τοποθέτησέ τον δίπλα στα πόδια σου, και θα δροσίζεσαι περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.