WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Role Play: Γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις στο σεξ (και ποια είναι τα βήματα)


JTeam

2 Αυγούστου 2023

Role Play: Γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις στο σεξ (και ποια είναι τα βήματα)
Μήπως ήρθε η ώρα να παίξετε ρόλους στο σεξ;

Το role play μπορεί να γίνει τεράστιο κομμάτι του σεξ που κάνετε, αρκεί να σας βρίσκει σύμφωνους και τους δύο. Και φυσικά, το μενού είναι τεράστιο και δεν περιλαμβάνει μόνο νοσοκόμα και ασθενή ή πιλότο και αεροσυνοδό. Φαντασία να υπάρχει και μπορείτε να ντυθείτε ακόμα και "Chip and Dale". Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

«Το role playing επιτρέπει στους ενήλικες να εξερευνήσουν τις kinky φαντασιώσεις τους, αλλά σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Σου επιτρέπει να γίνεις κάποιος άλλος, απαλλαγμένος από τις κοινωνικές νόρμες. Επίσης, αλλάζει η δυναμική των ρόλων και μπορείς να δοκιμάσεις να είσαι πιο αυταρχικός ή πιο υποταγμένος στον άλλο. Όλο αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση», υποστηρίζει η Melissa Stone, ειδικά σε θέματα σεξ και σχέσεων.

Άπαξ και το συζητήσετε και συμφωνήσετε στο ότι θα το κάνετε, ξεκινά το fun μέρος της διαδικασίας. Εντοπίστε τα κοινά ενδιαφέροντά σας και ντυθείτε κάτι από Disney, Marvel, videogames ή ό,τι σας αρέσει τέλος πάντων.

Οι κανόνες που θα θέσετε πριν το role play

  • Συναίνεση στο τι θα ακολουθήσει
  • Συζήτηση για τα όρια του καθένα και τι δεν επιτρέπει
  • Το safe word που θα πείτε σε περίπτωση που νιώσετε άβολα
  • Η φροντίδα μετά το σεξ και πώς δεν θα χάσετε την οικειότητά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.