WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 ρεαλιστικές συμβουλές για πολύ καλό σεξ στις διακοπές


Κλέλια Φατούρου

8 Αυγούστου 2023

6 ρεαλιστικές συμβουλές για πολύ καλό σεξ στις διακοπές
Ρεαλιστικά και φουλ αποτελεσματικά

Σε πετυχαίνουμε πάνω στις διακοπές ή μήπως είσαι έτοιμη να σαλπάρεις; Η βαλίτσα σου μπορεί να είναι έτοιμη, αλλά εμείς θα σε εφοδιάσουμε με τα πιο σημαντικά tips. Αυτά του διακοποσέξ. Πώς ανανεώνεται η ερωτική σου ζωή εκεί που θα πας και γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις έξαλλα πράγματα προκειμένου να περάσεις αξέχαστα;

Οι σημερινές συμβουλές είναι απόλυτα ρεαλιστικές, και δεν αφορούν απαραίτητα το σεξ. Θα δεις όμως πώς συνδεόνται.

Πάρε μαζί κανένα sex toy

Δεν είναι υποχρεωτικό να το δοκιμάσετε, αλλά η ιδέα του ότι έχεις την επιλογή θα σε εξιτάρει. Κάνε την αρχή με χειροπέδες.

Κλείσε λάπτοπ και κινητά

Καλά, αυτή είναι μία απαραίτητη κίνηση διακοπών, γιατί αλλιώς δεν θα ξεκουραστείς. Το συνεχές σκρολάρισμα και τα notifications τσιτώνουν τα νεύρα σου χωρίς να το καταλάβεις και μετά πού θα βρεις όρεξη για σεξ;

Περάστε και χρόνο χώρια (στις διακοπές)

Ναι, είναι εφικτό, αρκεί να το θέλετε. Μπορεί ο ένας να πάει για μπάνιο την ώρα που κοιμάται ο άλλος ή να συμφωνήσετε ότι θα περάσετε χώρια μία ολόκληρη μέρα. Να δεις αν θα λείψετε ο ένας στον άλλο.

Φροντίστε να μην καείτε

Σου ακούγεται άσχετο, αλλά δεν είναι. Αν καείς, υποφέρεις, ξεφλουδίζεις, δεν θες να σε αγγίζει άνθρωπος και χαλά όλη η διάθεση. Το τελευταίο που θα θες να κάνεις είναι σεξ.

Διάλεξε έξυπνα τη στιγμή

Ό,τι και να δείχνουν οι ταινίες, κανείς δεν τρελαίνεται να κάνει σεξ ενώ έχει φάει και έχει πιει δίχως αύριο. Αντιθέτως, το πρωινό σεξ ή το βραδινό ενώ έχει πιει απλά ένα ή δύο ποτά, είναι ό,τι πρέπει.

Χαμήλωσε τις προσδοκίες σου

Όταν όλοι λένε ότι το καλοκαιρινό σεξ πρέπει να είναι παθιασμένο και διαφορετικό, αλλά εσένα δεν σου συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι είσαι στη λάθος σχέση. Μπορεί να νιώθεις πιο άνετα στο σπίτι σου, μπορεί οι ορμόνες να βρίσκονται στη λάθος φάση ή μπορεί να προτιμάς τον ύπνο και το διάβασμα στις διακοπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.