WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αράχνη: Η στάση στο σεξ για τους τολμηρούς


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

Αράχνη: Η στάση στο σεξ για τους τολμηρούς
Μία στάση που φτιάχτηκε για τη γυναικεία ανατομία

Ακούς αράχνες και κατσαρίδες και σηκώνονται οι τρίχες σε όλο σου το σώμα. Λογικό. Μόνο που εδώ μιλάμε για τη στάση αράχνη, που θα θες σίγουρα να επισκεφθεί το κρεβάτι σου.

Ο λόγος είναι απλός. Όταν έχεις εξαντλήσει τις αγαπημένες σου στάσεις, υπάρχει περίπτωση να μην είναι τόσο εύκολος ο οργασμός, γιατί λείπει το στοιχείο της έκπληξης ή του ενθουσιασμού. Και κάπου εδώ μπαίνει η αράχνη.

Jenny.Gr
Men's health/@ALLIEFOLINO

Πώς θα κάνεις τη στάση αράχνη

Κάθεστε και οι δύο ανάσκελα αλλά όχι ξαπλωμένοι. Φέρνει ο ένας τα πόδια πάνω από του άλλου, ενώ κοιτάζεστε. Πρέπει να κάθεστε έτσι ώστε να μπορεί να γίνει διείσδυση και στηρίζεστε στους αγκώνες σας. Ιδανικά, ο ένας πρέπει να έχει ανασηκωμένη τη λεκάνη του.

Μία στάση που γίνεται ιδανική για την ανατομία των γεννητικών οργάνων, αν και αντικειμενικά δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια (εκτός αν έχεις πολύ γυμνασμένα χέρια και κορμό). Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου ή χρησιμοποιώντας τη ως μέρος της πράξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.