WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σαμαράκι: Η στάση που συνδυάζει ξεκούραση με απόλαυση (για εσένα)


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

Σαμαράκι: Η στάση που συνδυάζει ξεκούραση με απόλαυση (για εσένα)
Unsplash/felipe bustilo
Εδώ δεν θα συναντήσεις κανένα εμπόδιο

Μήπως αναζητάς μία στάση που να μην είναι καθόλου κουραστική για εσένα, αλλά να σου εγγυάται και οργασμό; Μόλις τη βρήκες. Το σαμαράκι ακούγεται σαν εμπόδιο, αλλά δεν είναι.

Αν και λέμε ναι σε οτιδήποτε νέο και περιπετειώδες, που θα κάνει λίγο πιο πικάντικη τη ζωή μας, ξέρουμε καλά ότι οι πιο απλές στάσεις είναι αυτές που χαρίζουν έντονους οργασμούς, ίσως επειδή κάνουμε περισσότερο focus σε αυτούς και όχι στο πώς θα διατηρήσουμε την ισορροπία μας.

Πώς κάνουμε τη στάση σαμαράκι;

Εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα, τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου. Έτσι είναι ανασηκωμένοι οι γλουτοί, διευκολύνοντας τον παρτενέρ σου να διεισδύσει, ενώ ξαπλώνει πάνω σου. Είναι ιδανική για εσένα γιατί ξεκουράζεσαι και η διείσδυση γίνεται βαθύτερη, αλλά είναι ιδανική και για έναν παρτενέρ που ενδεχομένως έχει μικρό πέος.

Το έξτρα στοιχείο είναι ότι το μαξιλάρι δίνει παραπάνω διέγερση σε εσένα, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα μικρό sex toy ή τα χέρια σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS