WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οργασμός χωρίς χέρια: Οι τρόποι για να το πετύχεις


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Οργασμός χωρίς χέρια: Οι τρόποι για να το πετύχεις
Unsplash/marie michele bouchard
Κι όμως, γίνεται και χωρίς χέρια

Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά. Ο οργασμός μπορεί να γίνει τεράστια πρόκληση, ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου τελικά. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τον οργασμό που προκαλείται από τη φαντασία, τη μουσική ή το στήθος. Θα δούμε ρεαλιστικά tips για το πώς μπορεί να συμβεί.

Καταρχάς, μην πιέζεσαι

Ένα βασικό εμπόδιο στον οργασμό είναι το ότι επικεντρωνόμαστε στον προορισμό και όχι στο ταξίδι. Ξεκινάμε με το βασικό ζητούμενο που είναι να περάσουμε όλοι καλά. Όταν βγάλεις από το μυαλό σου την πίεση του να έχεις οργασμό, είναι και πιθανότερο να σου συμβεί.

Βρες τη σωστή στάση

Κι όμως, υπάρχουν στάσεις που περιλαμβάνουν και την κλειτορίδα. Αν ο κολπικός οργασμός δεν είναι στο δικό σου μενού, επίλεξε τη στάση γυναίκα από πάνω, όπου η τριβή είναι δεδομένη. Εννοείται ότι το στοματικό σεξ είναι η κορυφαία επιλογή.

Χρησιμοποίησε κάποιο prop

Αν δεν είσαι fan των sex toys, πάντα υπάρχει η παραδοσιακή εναλλακτική του μαξιλαριού, που ίσως έχεις δοκιμάσει στην εφηβεία. Ή μπορεί να είναι το τηλέφωνο του ντους που ασκεί έξτρα πίεση λόγω νερού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.