WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι λόγοι που κάνουν το Σάββατο την τέλεια μέρα για σεξ


Κλέλια Φατούρου

11 Σεπτεμβρίου 2023

Οι λόγοι που κάνουν το Σάββατο την τέλεια μέρα για σεξ
Unsplash/Claudia Love
Το ξέρουμε ότι το ξέρεις, αλλά μία υπενθύμιση είναι πάντα χρήσιμη

Εντάξει, δεν το μαθαίνεις τώρα ότι το Σάββατο είναι η αγαπημένη μέρα των περισσότερων ζευγαριών ή single ατόμων. Μέρα χωρίς δουλειά είναι σίγουρα μία καλή μέρα και αυτό αρκεί για να την αφιερώσεις σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Σαν το σεξ.

Είτε είσαι σε σχέση, είτε συζείς, είτε έχεις casual σχέση, είτε είσαι single and ready to mingle, το Σάββατο είναι η τέλεια μέρα για να το ρίξεις έξω. Κι εμείς σου δίνουμε τους καλύτερους λόγους για να το κάνεις.

Μπορείς να κοιμηθείς όσο θες την Κυριακή

Η Κυριακή φτιάχτηκε για ύπνο, φαγητό και τεμπελιά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις πιο περιπετειώδης το Σάββατο, να παρτάρεις και να δεις φίλους, γιατί δεν έχεις το άγχος του πρωινού ξυπνήματος.

Προλαβαίνεις να βγεις και ραντεβού πριν

Οι καθημερινές είναι πιο πιεστικές και αγχώδεις, ενώ το Σάββατο είναι πιθανότερο να έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να πας για ψώνια, να πάρεις τον χρόνο σου για να διαλέξεις το τέλειο outfit και να δοκιμάσεις το νέο hot spot της πόλης για φαγητό ή κοκτέιλ. Αν είναι και δοκιμασμένο το ραντεβού, θα ακολουθήσει σίγουρα σεξ.

Μπορεί να είναι ολονύχτιο

Ο καθένας έχει τα γούστα και τις αντοχές του, επομένως μπορείς να κάνεις ολονύχτιο σεξ, αν το θέλεις (και μπορείς). Σεξ με διαλείμματα και αξέχαστες στιγμές πάθους, χωρίς να πρέπει να βάλεις ξυπνητήρι την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.