WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αλλάζει χρώμα το μούσι σου; Ίσως φταίει το στοματικό σεξ


JTeam

9 Οκτωβρίου 2023

Αλλάζει χρώμα το μούσι σου; Ίσως φταίει το στοματικό σεξ
Το TikTok λέει ναι. Η επιστήμη, τι λέει;

Στο TikTok, λένε πως το στοματικό σεξ σε γυναίκες, είναι εξαιρετικό για πρόσληψη πρωτεΐνης. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είπε ότι το να πίνεις σπέρμα, βοηθά με τη γονιμότητα. Και μετά έγινε viral η αντίληψη ότι το αιδοίο λειτουργεί σαν ντεκαπάζ για τα γένια των αντρών.

Τι ισχύει πραγματικά;

@badgalbarbie_ Iykyk #fyp #nzcouples #gingerbread #nztiktok #couplestiktok ♬ i been drinking watermelon - cece jus better

Η αλήθεια είναι πως το στοματικό σεξ σε μία γυναίκα, δεν αρκεί για να αλλάξει χρώμα μαλλιών, γενιών, ή οποιασδήποτε τρίχας.

Μιλώντας στο Popsugar, ο γυναικολόγος Ζεισάν Αφζάλ εξήγησε ότι «είναι απίθανο να ευθύνεται το στοματικό σεξ σε άτομο με αιδοίο να αλλάξει τα γενετικά χαρακτηριστικά της τρίχας». Ο λόγος είναι απλός:

«Το pH των κολπικών υγρών δεν είναι αρκετά όξινα. Ακόμη κι αν ήταν, όμως, δεν θα αρκούσε ο χρόνος για αλλαγή χρώματος».

Μπορεί, ωστόσο, να έχεις παρατηρήσει ότι τα μαύρα εσώρουχά σου αλλάζουν χρώμα στον καβάλο, ειδικά όταν πλησιάζει η περίοδός σου. Το pH του κόλπου σου είναι αρκετά όξινο για να αλλάξει το χρώμα ενός τέτοιου υλικού – όχι ανθρώπινης τρίχας, όμως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.