WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2013

Για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ευχάριστα!

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια ρουτίνα δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους. Από την στιγμή που χτυπάει το ξυπνητήρι, πεταγόμαστε από το κρεβάτι και με γρήγορες, βιαστικές κινήσεις προετοιμαζόμαστε για τη δουλειά. Όπως ακριβώς ξεκινάει η μέρα μας, έτσι εξελίσσεται και με τον ίδιο τρόπο τελειώνει.

Δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό, αφιερώστε λίγα λεπτά στο σώμα και το πνεύμα σας κάθε πρωί. Ποιος ξέρει, μπορεί να αποκτήσετε μια καλή πρωινή συνήθεια…

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Βάλτε το ξυπνητήρι να χτυπήσει 5 λεπτά νωρίτερα, αφού ξυπνήσετε παραμείνετε ξαπλωμένες στο κρεβάτι χωρίς να κάνετε τίποτα – απολύτως τίποτα. Πατήστε αναβολή στο ξυπνητήρι και πάρτε 10 βαθιές ανάσες.

Χαμογελάστε, η έκφραση αυτή διεγείρει την αίσθηση της γαλήνης και της θετικής σκέψης. Σκεφτείτε ότι σήμερα είναι μια καλή μέρα και θα είναι, αφού ξεκίνησε με ένα χαμόγελο.

Μην σκέφτεστε τις δουλείες και τις υποχρεώσεις που έχετε σήμερα, τι ρούχα θα φορέσετε, πως θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε όλα αυτά που έχετε να κάνετε σε μια μέρα. Αφήστε τα λίγο στην άκρη και αφεθείτε στην παρούσα στιγμή ολοκληρωτικά. Έχετε όλη την ημέρα για να σκεφτείτε όλα αυτά που σας απασχολούν.

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Σηκωθείτε αργά-αργά από το κρεβάτι, καθίστε για λίγα δευτερόλεπτα με τα πόδια να ακουμπούν το πάτωμα, πάρτε 2-3 βαθιές ανάσες, τεντωθείτε πολύ καλά και ξεκινήστε την ημέρα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.