WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τέσσερις τροφές που θα απογειώσουν την αποτοξίνωσή σας


7 Ιουνίου 2013

detox-2.jpg

Αποβάλλετε με αποτελεσματικό τρόπο τις τοξίνες.

Το καλοκαίρι οι δίαιτες και οι αποτοξινώσεις είναι must. Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη διατροφή για να χάσουν κιλά και για λίγες ημέρες κάνουν κάποια αποτοξίνωση για να αποβάλλουν από τον οργανισμό τους τις τοξίνες. Το απαραίτητο στοιχείο της φυσικά είναι το νερό, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες τροφές που συμβάλλουν στην αποβολή τον τοξινών.

Λεμόνι: Το νερό σε συνδυασμό με λεμόνι είναι το πιο ισχυρό αποτοξινωτικό ρόφημα. Θα καθαρίσει όλο τον οργανισμό σας από τις τοξίνες και θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Είναι καλό να το πίνετε τις πρωινές ώρες αντί για νερό.

Μέντα: Ένα κομμάτι μέντα στο νερό σας θα βοηθήσει στην καλύτερη πέψη και θα ενισχύσει την αποβολή τοξινών.

Αγγούρι: Περιέχει αρκετό νερό και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Είναι ένα εξίσου αντιοξειδωτικό είδος το οποίο έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ginger: Η πικάντικη ρίζα καθαρίζει όλο τον οργανισμό σας και βοηθάει στη πέψη. Προσθέστε το στη διατροφή σας και θα δείτε διαφορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.