WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Get gluten free!


7 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με τρόφιμα χωρίς γλουτένη είναι εδώ!

Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και γλουτελίνη, και η παρουσία της οποίας σε πολλά τρόφιμα συνδέεται με δυσανεξία και με γαστρεντερικά προβλήματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ανάγκη για κατανάλωση προϊόντων και τροφίμων χωρίς γλουτένη να γίνεται στις μέρες μας όλο και μεγαλύτερη.

Η αναζήτηση και η εύρεση των προϊόντων αυτών γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση, αφού δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα και τρόφιμα χωρίς γλουτένη. Στο get-glutenfree.com θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια διατροφή για εσάς! Προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε στιγμή της ημέρας... Για τις πρωινές, τις μεσημεριανές και τις βραδινές σας εξορμήσεις στον κόσμο της διατροφής χωρίς γλουτένη. Δημιουργήστε πιάτα με φαντασία και κέφι και εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!

GLUTEN FREE

Ξεκινήστε επιλέγοντας προϊόντα για το πρωινό σας, το γεύμα αλλά και το δείπνο σας, καθώς και πολλά σνακ και αλεύρια. Δείτε όλες τις υποκατηγορίες και βρείτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα για κάθε “free from…” διατροφή. Προϊόντα για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη από δημοφιλή brand όπως “Bakery on Main”, “Orgran”, “Fantastic” και πολλά άλλα. Βρείτε αυτό που ψάχνετε εύκολα και απλά με μόνο ένα κλικ. Δε θα σας λείψει τίποτα!

Για να κάνετε τη ζωή χωρίς γλουτένη, μια ζωή γεμάτη απολαύσεις!

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά τρόφιμα από το καθημερινό διαιτολόγιο που σίγουρα θα θέλαμε χωρίς γλουτένη: [gallery-253183]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.