WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οδηγίες για μακροζωία


1 Φεβρουαρίου 2014

Τί πρέπει να αλλάξετε και τί να προσθέσετε στη ζωή σας για να ζήσετε περισσότερο;

Όλοι οι άνθρωποι αποζητούν μία καλή και υγιεινή ζωή. Είναι δεδομένο ότι η υγιεινή ζωή σας χαρίζει ταυτόχρονα και μακροζωία. Βασικός παράγοντας φυσικά είναι και η ψυχική σας υγεία. Το άγχος και το στρες είναι περιττά, μόνο κακό σας κάνουν. Γι αυτό αφαιρέστε τα από την ζωή σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές, τις οποίες οι ειδικοί τις θεωρούν κλειδιά της μακροζωίας.

  • Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά με το νερό. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει ακόμα και τα light αναψυκτικά μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία της καρδιάς σας.
  • Φάτε ένα κομμάτι σοκολάτας. Πρέπει να προτιμήσετε τη μαύρη. Κάνει καλό στην υγεία σας και είναι το Α και το Ω για την καρδιά σας. Προσθέστε ένα μικρό κομμάτι την ημέρα στο διατροφικό σας πλάνο.
  • Προσθέστε την άσκηση. Υγεία χωρίς γυμναστική δεν γίνεται.
  • Πίνετε πράσινο τσάι. Είναι αντιοξειδωτικό και τονωτικό. Οι ειδικοί λένε ότι είναι απαραίτητο για την υγεία σας.
  • Αφήστε στην άκρη τα γλυκά. Προτιμήστε πιο υγιεινές, γλυκές επιλογές όπως είναι το μέλι, η σοκολάτα.
  • Να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και σε άνετη στάση. Ο ύπνος είναι βασικός για την υγεία σας και φυσικά απαραίτητος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.