WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι αγορές του καλοκαιριού που κάνουν καλό στην υγεία σας


23 Ιουνίου 2014

Calary-health-3-Vogue-10June14-pr_b_592x888.jpg

Φροντίστε την υγεία και το σώμα σας, με έξυπνες αγορές.

Κάποιες φορές αποτελεί κίνητρο για πολλές γυναίκες, οι έξυπνες αγορές που αφορούν την υγεία και την γυμναστική τους. Επενδύστε τα χρήματά σας σε συγκεκριμένα είδη γυμναστικής και σε τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής που κάνουν αρχικά καλό στην υγεία σας και ύστερα σας βοηθάνε να διατηρήσετε το βάρος.

Ξεκινήστε λοιπόν από τα ρούχα για την γυμναστική σας. Επιλέξτε υφάσματα που απορροφούν τον ιδρώτα και σας κρατάνε δροσερές. Ανάλογα με τον τύπο γυμναστικής που επιλέγετε θα πρέπει να βρείτε και την γραμμή που πρέπει να έχουν τα ρούχα σας. Ύστερα μην ξεχάσετε την ενυδάτωση του σώματός σας. Λόγω της έντονης ζέστης, το καλοκαίρι, η επιδερμίδα σας χρειάζεται extra ενυδάτωση. Ένα ενυδατικό λαδάκι, το οποίο δεν προκαλεί λιπαρότητα είναι το απαραίτητο καλλυντικό που πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά. Λαχανικά και φρούτα. Γεμίστε το ψυγείο σας χρώμα. Συνοδέψτε κάθε κυρίως γεύμα με μία πράσινη, σαλάτα. Επιλέξτε για snacks, φρέσκα φρούτα. Η μεγάλη ποικιλία του καλοκαιριού θα καλύψει σίγουρα τα γούστα σας. Το γιαούρτι είναι ένα ακόμη φαγητό που δεν πρέπει να λείπει από το ψυγείο σας. Είναι υγιεινό, δροσερό και μπορεί να μετατραπεί σε γλύκισμα αν το συνδυάσετε με μέλι. Το προτείνουμε ακόμα και ως δείπνο, για κάτι ελαφρύ και υγιεινό. Τέλος προτείνουμε να αγοράσετε και ένα βιβλίο με συμβουλές διατροφής. Θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μία άποψη σχετικά με την υγεία και την διατροφή και θα μάθετε εύκολα tips για να ακολουθείτε ένα σωστό πλάνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.